• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. merhys
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

merhys

@merhys

4
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

merhys Takip etme Takip Et

merhys tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

Merhabalar

Çok uzun zamandır gizlice forumu takip edenlerdenim. İmzamda da belirttiğim üzere uzun yıllardır başvuru yapıyorum. 2018-2019 yılları haricinde her sene başvurmuşum. Hepsinde çift başvuru yapıyoruz, eşimle. Bugüne kadar nasip olmadı ancak bu sene kızım, eşim ve benim için tüm koşullar olgunlaştı. Öncesinde hep bir şeyler yarım kalıyordu. Şimdi geride bırakacak bir işimizde yok. Nasip bu çekiliş işi biliyorum ancak bu sene o sene olmasını yürekten diliyorum. Aslında akademik çalışmalarım var ve EB-1A ya da NIW’e de uygun olma ihtimalim var. E-2 de güçlü bir düşünce. Koşullara gelince tüm dünyada pandemi sonrası ekonomik, ahlaki bir değişim söz konusu. Ben bunların geçici olduğuna bilecek kadar yaşadım. 36 yaşındayım. Ve hayatta geç diye bir şeyi kabul etmiyorum. Hayat hep bir devinim halinde. Önümüze neler çıkar bilemem ama ben hayırlısıyla hayatımı bir noktadan diğerine taşıma niyetindeyim. Benim gibi isteyen ve koşullarıda uygun olanlara çıkar lottery umarım 🙏🏼

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      M
      merhys

merhys tarafından gönderilen son iletiler

HNBS yine

M
      merhys

Merhabalar

Çok uzun zamandır gizlice forumu takip edenlerdenim. İmzamda da belirttiğim üzere uzun yıllardır başvuru yapıyorum. 2018-2019 yılları haricinde her sene başvurmuşum. Hepsinde çift başvuru yapıyoruz, eşimle. Bugüne kadar nasip olmadı ancak bu sene kızım, eşim ve benim için tüm koşullar olgunlaştı. Öncesinde hep bir şeyler yarım kalıyordu. Şimdi geride bırakacak bir işimizde yok. Nasip bu çekiliş işi biliyorum ancak bu sene o sene olmasını yürekten diliyorum. Aslında akademik çalışmalarım var ve EB-1A ya da NIW’e de uygun olma ihtimalim var. E-2 de güçlü bir düşünce. Koşullara gelince tüm dünyada pandemi sonrası ekonomik, ahlaki bir değişim söz konusu. Ben bunların geçici olduğuna bilecek kadar yaşadım. 36 yaşındayım. Ve hayatta geç diye bir şeyi kabul etmiyorum. Hayat hep bir devinim halinde. Önümüze neler çıkar bilemem ama ben hayırlısıyla hayatımı bir noktadan diğerine taşıma niyetindeyim. Benim gibi isteyen ve koşullarıda uygun olanlara çıkar lottery umarım 🙏🏼

M
      merhys
    • RE: [Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Merhaba,
      Bu sene saymadığımız sayıda ki başvurumuzun inşallah sonuncusu. Ben ayrı eşim ve kızım ayrı fotoğrafçıda üstüne basa basa greencard fotoğrafı diyerek dijital foto çektirdik. Mailimize atıldı. Eşim bugün farketti ki fotoğrafta kırpma var. Stüdyoyu aradığında arkaplanı beyaz yapmak için fotoşopla işlem yapıldığı söylenmiş. Biz hep yapıyoruz demiş. Bende kendi fotoğrafımı kontrol ettiğimde benimkinde de oynama olduğunu fark ettim. Biz bu sene riske atmamak adına yeniden fotoğraf çektireceğiz ama sizin bu hususta ki görüşlerinizi merak ediyorum. Resmi sitede oynama yapılmaması gerekir diyor. Bazı forumdaşlar ütüyle çekilen fotoğrafların elenmediğini iddia etmiş. Kıdemlilerden bilgi rica ediyorum. Teşekkürler 🙏

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      M
      merhys