• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. thevt67
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    T
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 2
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

thevt67

@thevt67

1
    İtibar
    121
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

thevt67 Takip etme Takip Et

thevt67 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• Üniversite öğrencilerinin turist vizesi başvurusu

merhaba ben üniversite 1. sınıf öğrencisiyim amerikaya gezi amaçlı gitmeyi planlıyorum fakat etrafımdaki duyumlardan ötürü üniversite öğrencilerine vize çıkması bir hayli zormuş şimdi ben üniversiteden sadece öğrenci belgesini alıp transkript götürmesem(notlarımın düşük olduğundan dolayı) red yermiyim? bu belge zorunlu mudur? kesin bakıyorlar mı? Ayrıca sponsor olarak babamı göstericem kendisi memur diğer kalan belgeleride toparladıktan sonra başvuru yaparsam onaylanma ihtimali varmıdır?(yüzde 1 bile olsa:) Yoksa boşu boşuna vize başvuru ücreti mi vermiş olurum? ŞANSIMI DENEMELİ MİYİM SİZCE? Cevaplarınız için teşekkürler:)

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      T
      thevt67

thevt67 tarafından gönderilen son iletiler

• Üniversite öğrencilerinin turist vizesi başvurusu

merhaba ben üniversite 1. sınıf öğrencisiyim amerikaya gezi amaçlı gitmeyi planlıyorum fakat etrafımdaki duyumlardan ötürü üniversite öğrencilerine vize çıkması bir hayli zormuş şimdi ben üniversiteden sadece öğrenci belgesini alıp transkript götürmesem(notlarımın düşük olduğundan dolayı) red yermiyim? bu belge zorunlu mudur? kesin bakıyorlar mı? Ayrıca sponsor olarak babamı göstericem kendisi memur diğer kalan belgeleride toparladıktan sonra başvuru yaparsam onaylanma ihtimali varmıdır?(yüzde 1 bile olsa:) Yoksa boşu boşuna vize başvuru ücreti mi vermiş olurum? ŞANSIMI DENEMELİ MİYİM SİZCE? Cevaplarınız için teşekkürler:)

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      T
      thevt67