Ankaraya mail attım kapasitelerinin dolduğunu başka konsolosluklarla iletişim kurabileceğimi söylediler.Anladığım kadarıyla artık mülakat bermeyecek Ankara konsolosluğu sizi de bilgilendirmek istedim
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
S
skizartici tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
skizartici tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Ankaraya mail attım kapasitelerinin dolduğunu başka konsolosluklarla iletişim kurabileceğimi söylediler.Anladığım kadarıyla artık mülakat bermeyecek Ankara konsolosluğu sizi de bilgilendirmek istedim
-
Dosya taşıma için konsolosluklara atabileceğim taslak bir mail var mı? Cevaplarsanız sevinirim
-
Mülakat alıp almadığımızı hangi siteden kontrol edeceğiz? Teşekkürler
-
vize numaram aktif olduğunda hangi siteye girip randevu tarihime bakıyorum?