• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. tacix
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    T
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

tacix

@tacix

0
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

tacix Takip etme Takip Et

tacix tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD Yolunda Evlilik

Merhabalar, biz erkek arkadasimla (Amerikan ve Türk vatandaşı) evlenip Amerika’da yasamaya karar verdik. Forumdan takip ettigim kadariyla TR’de evlenmek sureci uzatiyor. Amerika’ya gidip evlenmek icin gerekli K1 vizesinde ise mevcut durumda ciddi sureler beklemek gerekiyor. benim yaklasik 18 yildir devam eden turist vizem var (3 defa vize aldim, son ikisi 10 yillik. Son vizemin bitisine 4 yil var) amerikaya pandemi oncesine kadar her yil mutlaka gidiyordum (kardesim ve esi de amerikan vatandasi, onlari ziyarete gidiyordum. Ancak baska eyaletteler) benim sorum su turist vizesiyle gidip orada evlenmek icin ulkeye giris yaptiktan sonra 90 gun beklemek gerekli mi (halihazirda ben turkiyede calistigim icin isten ayrilmam gerekecek ama evlenmeden gittigim icin evlilik tazminatimi alamiyorum) gittigimde 1 ay icinde evlenip sonra turkiyeye donup istifa etsem sonraki sureclerde sikinti yasar miyim yada sizin farkli bir yonlendirmeniz olur mu. Simdiden cok tesekkurler. Bu arada son iki yildir erkek arkadasimla beraberim. Bunun icin de otel konaklama, fotograflar, yazismalar gibi ciddi kanitlar elimizde var.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      T
      tacix