öncelikle merhaba,adım onur ve umarım bana yardımcı olursunuz.benim olayım şu şekilde;annem 2013 yılında abd vatandası oldu ve hemen benım ıcın Gc da basvuru yaptı statüm 21yas ustu evlenmemiş cocuklar.5,5 sene sonra 2018 agustosta case numberım geldı fakat ben 2017 yılında evlendim.esımde benle beraber Gc sahibi olabılıyormu.yani ds260 formunu doldururken bır tanede eşim için mi acmam gerekiyor .normalde lotoda bekar olarak basvuran ve bir ay sonra evlenen ardındanda 8ay sonra lotodan gc alan kısı esınede ds260 doldurup sorunsuz bır sekılde gc alabiliyorlar.loto ile aynı prosedur mü gecerli yoksa ben statümden dolayı tekrar bır statü degişikliği yapıp bir bes sene daha mı beklicem basvuru ıcınde 12ay surem var.aklım cok karısık ne yapacagımızı bılmıyoruz lütfen yardım. simdiden cok tesekkur ederim.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
O
onurnb tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı