• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yaren çelik
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yaren çelik

@yaren çelik

0
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yaren çelik Takip etme Takip Et

yaren çelik tarafından gönderilen son iletiler

• RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@mine-kalay Merhaba evet şartı karşılamış oluyorsunuz. Vizeye başvuru için en önemli kriter son 2 sene içinde en az 1 kere yüz yüze görüşmek. Bol bol fotoğraf çekinin. İlişkinizin gerçek olduğuna dair kanıtları eklemeliniz. Pasaport damgası, biletler ve otel veya airbnb de kaldıysa fatura vs eklemeyi unutmayın.

Bu arada nişanınız bir düğüne benziyorsa USCIS bunu nişanlıdan öte evli gibi olduğunuzu gösterdiğini düşünerek sizi reddedebilir. Bununla ilgili birkaç red görmüştüm. Onu da araştırmanızı öneririm.

Şimdiden başarılar 🙂

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      yaren çelik
      yaren çelik

Merhaba herkese. Bir sorum olacak: NOA1 tarihimiz 28 Eylül 2022. Herhalde 1-2 aya NOA 2'yi alırız diye tahmin ediyorum. Benim pasaportumun süresi Ekim 2024'te doluyor. O zamana vizeyi alırım diye tahmin ediyorum ama yine de pasaportumu ileride Türkiye'ye girişte kullanıyor olacak mıyım? Ona göre yeniletmeyi düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkürler şimdiden.

yaren çelik
      yaren çelik

Selamlar herkese. Amerika vatandaşı nişanlım ile iki kez İstanbul'da buluştuktan sonra K1 vizesine başvurduk. Mayıs 2021'de online bir oyunda tanıştık, Ekim 2021'de tanışmak için Türkiye'ye geldi(9 gün kaldı). Ben onu ziyaret edip ailesiyle tanışmak için turist vizesine başvurdum fakat Şubat 2022'de red aldım. Sonrasında o Mart 2022'de buraya geldi(11 gün kaldı) ve K1'e başvurmaya karar verdik.

NOA1 alalı neredeyse 2 ay olacak ve ben oraya gidene kadar o bir kez daha buraya gelir diye planlamıştık fakat, İstiklal'deki bomba olayından sonra onun buraya gelmesini pek istemiyorum(en azından seçimlere kadar). Başka ülke veya şehirde buluşmamız da zor vize, zaman, para açısından. Bunun kesin doğru bir cevabı yok ama deneyimlerinize göre şahsi yorumlarınızı merak ediyorum.

Sizce iki kez görüşmüş olmamız yeterli olur mu? Yoksa şartları zorlayıp bir kez daha buluşmalı mıyız?

Detay vermek gerekirse o 26(E) ben 23(K) yaşındayım, o buradayken aile ve arkadaşlarımla tanıştı. Onun ailesinden herkesle ben de online olarak tanıştım.

yaren çelik
      yaren çelik