• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Sefa Samancı
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Sefa Samancı

@Sefa Samancı

7
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Sefa Samancı Takip etme Takip Et

Sefa Samancı tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

Herkese merhaba arkadaşlar 26 Ağustos unganlar deneyimim 11:30 da olan randevuma 11:20 de gittim ofise çıktığımda direk işlemlere başladılar ardından bir alt kata yönlendirdiler orada 117.5 dolar ödeme yapıp kan, idrar ve röntgen çekildikten sonra öğle arası olduğu için öğleden sonra Handan hanımın yanına çıkıp 3 aşı vuruldum ardından 310 dolar ödeme yapıp ertesi gün evraklarımı teslim almaya gittim.

Mülakatım 13 Eylül saat 9:15 idi ve 8:50 gibi konsolosluğa giriş yaptım klasik beyaz bir şey verdiler iki elime sürmemi istediler daha sonrasında konsolosluğun içersinde girerken pasaport kontrolü yapıp bir kağıt yapıştırdılar ödeme için sıraya geçmemi istediler ödeme yaparken sıra numaramı verdiler ve evrak teslimi için beklemeye başladım numaram yandığında 2 nolu bankoya gidip evrakları teslim ettim
      1 adli sicil kaydı
      2 nüfus kayıt örneği
      3 askerlik belgesi
      4 hesap dökümanları
      5 pasaport
      Verdikten sonra tekrar beklemeye başladım ardından 9 numaralıya bankoya geçip İngilizce Türkçe mülakat seçeneği sundular Türkçeyi seçtim ve sağ elimi kaldırıp yemin ettim yemin ettikten sonrada parmak izi alındı ve sadece burada ne iş yaptığım soruldu anlattıktan sonra tebrikler pasaportunuzu haftaya teslim alabilirsiniz dedi ve mülakatı bitirdi.

Eklemek istediğim bir konu da inanılmaz fazla İranlı vardı içeride ve sadece 3- 5 türk gördüm içeride.

Bu platforma harcanan emeklerden dolayı sayın yönetici @gucarslan beye ve diğer yöneticilere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum umarım herkes bu süreçte greencardlarına ulaşır. Saygılar

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Sefa Samancı
      Sefa Samancı

Sefa Samancı tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

Herkese merhaba arkadaşlar 26 Ağustos unganlar deneyimim 11:30 da olan randevuma 11:20 de gittim ofise çıktığımda direk işlemlere başladılar ardından bir alt kata yönlendirdiler orada 117.5 dolar ödeme yapıp kan, idrar ve röntgen çekildikten sonra öğle arası olduğu için öğleden sonra Handan hanımın yanına çıkıp 3 aşı vuruldum ardından 310 dolar ödeme yapıp ertesi gün evraklarımı teslim almaya gittim.

Mülakatım 13 Eylül saat 9:15 idi ve 8:50 gibi konsolosluğa giriş yaptım klasik beyaz bir şey verdiler iki elime sürmemi istediler daha sonrasında konsolosluğun içersinde girerken pasaport kontrolü yapıp bir kağıt yapıştırdılar ödeme için sıraya geçmemi istediler ödeme yaparken sıra numaramı verdiler ve evrak teslimi için beklemeye başladım numaram yandığında 2 nolu bankoya gidip evrakları teslim ettim
      1 adli sicil kaydı
      2 nüfus kayıt örneği
      3 askerlik belgesi
      4 hesap dökümanları
      5 pasaport
      Verdikten sonra tekrar beklemeye başladım ardından 9 numaralıya bankoya geçip İngilizce Türkçe mülakat seçeneği sundular Türkçeyi seçtim ve sağ elimi kaldırıp yemin ettim yemin ettikten sonrada parmak izi alındı ve sadece burada ne iş yaptığım soruldu anlattıktan sonra tebrikler pasaportunuzu haftaya teslim alabilirsiniz dedi ve mülakatı bitirdi.

Eklemek istediğim bir konu da inanılmaz fazla İranlı vardı içeride ve sadece 3- 5 türk gördüm içeride.

Bu platforma harcanan emeklerden dolayı sayın yönetici @gucarslan beye ve diğer yöneticilere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum umarım herkes bu süreçte greencardlarına ulaşır. Saygılar

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Sefa Samancı
      Sefa Samancı