@achillesoag teşekkür ederim bunu hemen bugün yapacağım
ylmzberna tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Telegram grubu mu var nasıl katılabilirim acaba burası çok karışık ve zor geliyor gerçekten çok kolaylık olur benim için malum yani katıldım mesajları okurken burayı kullanırken zorlanıyorum 🫤
-
Meraba bende bugün ds260 formunu başarıyla doldurdum ve submit ettim şimdi yapmam gereken şey beklemek mi ABD döküman falan isteyecek mi kafam çok karışık gerçekten
bide geç haberim oldu kazandığım dan bilgisayar kullanmakta da iyi değilim formu kullanırken gerçekten zorlanıyorum bir yanlış biryere tıklayıp birşey yapmaktan korkuyorum gibi hissediyorum kullanırken bu durum rahatsızlık veriyorsa eğer özür dilerim gerçekten -
Çok teşekkür ederim hemen yapacağım

-
Öncelikle herkese merabalar bu bayram kardeşimi ziyaret ettiğimde greencard sonucumun olumsuz olacağını düşünmeme rağmen
kazandığımı öğrendim kardeşim bana bu platformu söyledi hemen üye oldum bilgisayar kullanmada çok iyi değilim umarım doğru yere yazıyorum dur yardımcı olacak olan herkese şimdiden çokça teşekkür ederim
️