• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. fedorac0re
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    F
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

fedorac0re

@fedorac0re

0
    İtibar
    72
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

fedorac0re Takip etme Takip Et

fedorac0re tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Almanya Göçmenliği

@MySea, içinde söyledi: Almanya Göçmenliği

Ve yine Almanya'daki Turkleri ilgilendiren bir haber:

Ali GÜLEN

Almanya Türklerin hesaplarına erişebilecek: 1 Ocak'ta resmen başlıyor

Almanya Türklerin hesaplarına erişebilecek: 1 Ocak'ta resmen başlıyor

Almanya, ülkesindeki Türk ve Türk kökenli tüm şahıslar ile tüzel kişilerin banka hesap bilgilerini ve Türkiye’deki her türlü kazanç bilgilerini bu yıl sonunda Türkiye’den alacağını "resmen" duyurdu. Alman Maliye Bakanlığı; Türkiye ile anlaşıldığını, banka hesaplarının 1 Ocak 2021’den itibaren...

Özellikle pandemi sürecinde ordaki gurbetçilerimizin son durumu hakkında bilgi verecek varsa iyi olur, Almanya ya gitmek isteyenler pademiden fazlasıyla etkilenecektir..

Almanya içinde yayımlandı
      F
      fedorac0re
    • RE: Almanya Yeni Göç Yasası - Mart 2020

@nordlendingen, içinde söyledi: Almanya Yeni Göç Yasası - Mart 2020

@MySea malesef almanyadan daha dusuk maaslar, ve almanya daha ucuz. (almanya sinirindakiler alisveris icin oraya gidiyorlar) genelde paris ve cevresinde is olanaklari daha iyi ve daha duzgun maaslar veriliyor. almanya bu konuda cok daha iyi cografi olarak nereye yerlestiginizin size dezavantaji olmuyor (berlin'de olur, dusseldorf'da, munih'te, dogu almanya haric diyelim). fransanin biraz farki benefit package oluyor genelde (bonus, ticket restaurant, aile ve cocuklar icin ekstra tatil parasi/hediye vs), almanyadan gorece daha iyi. tabii calisma kulturude oldukca fakli iki ulke icin. aslinda konu cok uzar ulkeleri karsilastirmak icin, sadece ekonomi, sadece kultur/yasam, sadece tarih/iklim/dogal guzellik uzerinden yuzlerce pozitif, negatif cikarim yapilabilir.

Açıklama için teşekkürler fakat Almanya diğer avrupa ülkelerinden bir tık önde gibi geliyor bana, hatta green card forumunda olmamıza rağmen acaba Amerika mı yoksa Almanya mı diye aklımdan geçmiyor değil..

F
      fedorac0re
    • RE: Almanya Yeni Göç Yasası - Mart 2020

@Rhonster, içinde söyledi: Almanya Yeni Göç Yasası - Mart 2020

@Muhtaradana, içinde söyledi: Almanya Yeni Göç Yasası - Mart 2020

@bakk25 @Rhonster sizde sağlık alanında çalılıyordunuz sanırım

evet ben hemşireyim lisans.

Sağlık çalışanlarının Almanya da özellikle iş bulması ve oturum alması çok kolay diye biliyorum.

F
      fedorac0re
    • RE: DV2020 bekleme odası

Merhaba;

Green Card başvurusu yapmak istiyorum fakat şöyle bir durum var, çift vatandaşım Bulgaristan doğumluyum ama İzmir de yaşıyorum. Hem bulgar hem Türk vatandaşlığım var.

Başvuru yaparken doğduğunuz ülke kontenjanından katılmış oluyorsunuz sanırım yanlış anlamadıysam, yani ben Bulgaristan için ayrılan kontenjandan çekilişe katılmış olcam, Fakat Bulgaristan ismimle Türk ismim aynı değil tamamen farklı çekiliş başvurusu yaparken Bulgaristan vatandaşlığındaki ismimi kullanmam gerekiyor değil mi?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      F
      fedorac0re
    • Çifte Vatandaşlık isim sorunu?

Merhaba;

Green Card başvurusu yapmak istiyorum fakat şöyle bir durum var, çift vatandaşım Bulgaristan doğumluyum ama İzmir de yaşıyorum. Hem bulgar hem Türk vatandaşlığım var.

Başvuru yaparken doğduğunuz ülke kontenjanından katılmış oluyorsunuz sanırım yanlış anlamadıysam, yani ben Bulgaristan için ayrılan kontenjandan çekilişe katılmış olcam, Fakat Bulgaristan ismimle Türk ismim aynı değil tamamen farklı çekiliş başvurusu yaparken Bulgaristan vatandaşlığındaki ismimi kullanmam gerekiyor değil mi?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      F
      fedorac0re