• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Yalifrat
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Yalifrat

@Yalifrat

30
    İtibar
    27
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    İnternet Sitesi instagram.com/yalifrat?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Yalifrat Takip etme Takip Et

Yalifrat tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

🏥10 Aralık 2022 Unganlar Sağlık Deneyimim
      Binada 4. Kata çıktım unganların kapıyı çaldım kapıyı açtılar
      merhaba dedikten sonra;
      (Passaport
      Ds260 confirmation page
      Covid ve diğer Aşı kartlarım)
      eksiksiz birşekilde istedikleri evrakları verdim resmimi çekip bana iki sayfalık bir kağıt verdiler ve bir alt kattaki düzen laba yönlendirdiler acayip derecede yoğundu vezne de çalışan personele pasaportumla birlikte kağıtları verdim
      55 dakika bekledikten sonra kan için çağrıldım
      Devamında testleri idrar tahlili ve göğüs röntgeni izledi.ücreti ödedim Lab için 2.187 TL
      Daha sonra tekrardan yukarıya çıktım ve biraz da orda bekledikten sonra
      Lobi alanından iç Odaya çağrıldım
      Boy kilo ölçümü yapıldıktan sonra
      Çalışan yetkili Perdeyi çekti ve Orda üstümü çıkarıp siyah bir önlük giydim
      Daha sonra Mehmet Hoca geldi
      Sedyeye uzanmamı istedi ve aşılama işlemini yaptı ve aşı yaparken aynı anda soru bölümüne geçti
      İlk soru;
      -Hastalığın var mı ?
      +Yok
      -Sigara kullanıyormusun?
      +7 aydır içmiyorum
      -Kaç yıl içtin ?
      +4 yıl
      -Piskolojik sıkıntı yaşadın mı hiç ?
      +Hayır
      -Haydi hayırlı olsun.
      +Teşekkür ederim
      Dedikten sonra giyinip
      Lobiye geçtim orada ücreti ödedim unganlar için 6353 TL
      Cumartesi günü olduğu için sonucu pazartesi 3-5 arası alacağımı söylediler teşekkür ettim ve çıktım
      Pazartesi sonucumu aldıktan sonra eve döndüm.

🏛6 Ocak 2023 Mülakat Deneyimim
      08:15’teki mülakatım için 07:30’da elçilik önündeydim .
      İçeriye 2’şer kişi olarak alıyorlar. 8.00 da Gerekli kontrollerden sonra içeri girdiğimde pasaportumu verdim ardından bir sıra numarası ile geri aldım. Ve sonrasında numaramın yanmasını bekledim. O bekleyişte perde ne zaman açılacak, görüşmem için acaba tüm evraklarım tam mı ? Acaba bir sorun olacak mı? endişesiyle zaman bir türlü geçmemekteydi. o ara numara yandı ve ücretimi ödedim ve aldığım faturada 8.11 yazmaktaydı kalbim çok hızlı atmakla birlikte yerime tekrar oturdum
      Evrak teslimi için ikinci kez numaram yandı ve evraklarımı teslim ettim (Sadece Yetkili Konsolos memurunun istediklerini vermeye özen gösteriniz.) Bir kaç soru sordu
      (G)Evli misin
      (G)İngilizce biliyormusun?
      (B) “Evet biliyorum. ancak mülakatımı mümkünse Türkçe yapabilirmiyim dedim”
      (G) Tamamdır dedi.
      Mülakat için tekrar yerime oturdum ve mülakat sıramın yanmasını bekledim
      saatim yanımda olmadığından yetkili beyefendiye sordum saat 8.22 dedi
      Perde açıldı ve Numaram yandı
      bankoya doğru heyecanla ilerledim.

• (G) Merhaba Günaydın
      • (B) Hello,Good morning Sir
      • (G) Sağ elini kaldırıp verdiğin tüm bilgilerin doğru olduğuna yemin edermisin?
      • (B) Sağ elim havada Gür bir sesle Yemin ederim. (İç sesim Tüm Kalbimle doğru konuşacağıma yemin ederim)
      • (G) İngilizce biliyormusun?
      • (B) Yes sir I can speak little bit
      • (G) Evli misin ?
      • (B) Hayır
      • (G) Çocuğun Varmı ?
      • (B) kendimi tutamadım gülerek Hayır Yok efendim (Görevlimiz de güldü)
      • (G) Let’s speak English
      • (B) Yes sir 🙂
      • (G) Where do you want to go in USA
      • (B) Virginia
      • (G) Do you have a friend in Virgina
      • (B) Yes sir I have a friend therein
      • (G) What will you do ?
      • (B) Here Currently I am working gastronomy department of the university. and that’s why I am gonna work kitchen in Virginia first off. By later I will look to find new opportunities.
      • (G) Herşey harika gözüküyor, vizeni onaylıyorum 5 iş günü içinde elinde olucak yeni hayatında başarılar dedi.
      • (B) O kadar mutlu oldum ki O sevinçle Görevliye bakarak gülmeye başladım karşılıklı gülüştükten sonra ahahahahah Thank you so much sir Have a Good one.Dedim 🙂
      • Ve O mutlulukla Konsolosluktan ayrıldım Süreç Tamamlandı.Hotel’e geçtiğimde saat 8.52 idi (7 dakika mesafedeydi.) Akşama kadar Ankara’da bekledikten sonra eve dönüş yolu başladı.

Umarım Tüm Kazanan talihliler bu anı Yaşar Herkese kendi sürecinde Başarılar.
      🙏🏼🙏🏼Teşşekkür Bölümü 🎈🎈
      YeşilkartForum’u bana öneren Mustafa Sayılan’a sorduğum Her soruyu Hiçbir maddi koşul gözetmeksizin cevaplayan ve yardımcı olan @gucarslan Uğur Abi’ye,
      DV2023 başında gün gün mülakat Şafağı sayarak beni umutlandıran ve muhteşem hayat tecrübelerinden dolayı Erkan Abi’ye ve
      özür dileyerek söylüyorum diğer ismini anamadığım geriye kalan tüm grup yöneticilerine, Böyle güzel bir forumu kuranlara @crazycells Teşekkür ederim.
      Sevgiyle Ve Saygıyla Kalın

-DV2023 Hatırası 📔

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Yalifrat
      Yalifrat
    • RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

Muhteşem bir deneyim ve çok güzel bir şekilde okuyucuya aktarmışsınız detaylarınızla, mülakat deneyimini paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum yeni hayatınızda başarılar

Yalifrat
      Yalifrat

Yalifrat tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

🏥10 Aralık 2022 Unganlar Sağlık Deneyimim
      Binada 4. Kata çıktım unganların kapıyı çaldım kapıyı açtılar
      merhaba dedikten sonra;
      (Passaport
      Ds260 confirmation page
      Covid ve diğer Aşı kartlarım)
      eksiksiz birşekilde istedikleri evrakları verdim resmimi çekip bana iki sayfalık bir kağıt verdiler ve bir alt kattaki düzen laba yönlendirdiler acayip derecede yoğundu vezne de çalışan personele pasaportumla birlikte kağıtları verdim
      55 dakika bekledikten sonra kan için çağrıldım
      Devamında testleri idrar tahlili ve göğüs röntgeni izledi.ücreti ödedim Lab için 2.187 TL
      Daha sonra tekrardan yukarıya çıktım ve biraz da orda bekledikten sonra
      Lobi alanından iç Odaya çağrıldım
      Boy kilo ölçümü yapıldıktan sonra
      Çalışan yetkili Perdeyi çekti ve Orda üstümü çıkarıp siyah bir önlük giydim
      Daha sonra Mehmet Hoca geldi
      Sedyeye uzanmamı istedi ve aşılama işlemini yaptı ve aşı yaparken aynı anda soru bölümüne geçti
      İlk soru;
      -Hastalığın var mı ?
      +Yok
      -Sigara kullanıyormusun?
      +7 aydır içmiyorum
      -Kaç yıl içtin ?
      +4 yıl
      -Piskolojik sıkıntı yaşadın mı hiç ?
      +Hayır
      -Haydi hayırlı olsun.
      +Teşekkür ederim
      Dedikten sonra giyinip
      Lobiye geçtim orada ücreti ödedim unganlar için 6353 TL
      Cumartesi günü olduğu için sonucu pazartesi 3-5 arası alacağımı söylediler teşekkür ettim ve çıktım
      Pazartesi sonucumu aldıktan sonra eve döndüm.

🏛6 Ocak 2023 Mülakat Deneyimim
      08:15’teki mülakatım için 07:30’da elçilik önündeydim .
      İçeriye 2’şer kişi olarak alıyorlar. 8.00 da Gerekli kontrollerden sonra içeri girdiğimde pasaportumu verdim ardından bir sıra numarası ile geri aldım. Ve sonrasında numaramın yanmasını bekledim. O bekleyişte perde ne zaman açılacak, görüşmem için acaba tüm evraklarım tam mı ? Acaba bir sorun olacak mı? endişesiyle zaman bir türlü geçmemekteydi. o ara numara yandı ve ücretimi ödedim ve aldığım faturada 8.11 yazmaktaydı kalbim çok hızlı atmakla birlikte yerime tekrar oturdum
      Evrak teslimi için ikinci kez numaram yandı ve evraklarımı teslim ettim (Sadece Yetkili Konsolos memurunun istediklerini vermeye özen gösteriniz.) Bir kaç soru sordu
      (G)Evli misin
      (G)İngilizce biliyormusun?
      (B) “Evet biliyorum. ancak mülakatımı mümkünse Türkçe yapabilirmiyim dedim”
      (G) Tamamdır dedi.
      Mülakat için tekrar yerime oturdum ve mülakat sıramın yanmasını bekledim
      saatim yanımda olmadığından yetkili beyefendiye sordum saat 8.22 dedi
      Perde açıldı ve Numaram yandı
      bankoya doğru heyecanla ilerledim.

• (G) Merhaba Günaydın
      • (B) Hello,Good morning Sir
      • (G) Sağ elini kaldırıp verdiğin tüm bilgilerin doğru olduğuna yemin edermisin?
      • (B) Sağ elim havada Gür bir sesle Yemin ederim. (İç sesim Tüm Kalbimle doğru konuşacağıma yemin ederim)
      • (G) İngilizce biliyormusun?
      • (B) Yes sir I can speak little bit
      • (G) Evli misin ?
      • (B) Hayır
      • (G) Çocuğun Varmı ?
      • (B) kendimi tutamadım gülerek Hayır Yok efendim (Görevlimiz de güldü)
      • (G) Let’s speak English
      • (B) Yes sir 🙂
      • (G) Where do you want to go in USA
      • (B) Virginia
      • (G) Do you have a friend in Virgina
      • (B) Yes sir I have a friend therein
      • (G) What will you do ?
      • (B) Here Currently I am working gastronomy department of the university. and that’s why I am gonna work kitchen in Virginia first off. By later I will look to find new opportunities.
      • (G) Herşey harika gözüküyor, vizeni onaylıyorum 5 iş günü içinde elinde olucak yeni hayatında başarılar dedi.
      • (B) O kadar mutlu oldum ki O sevinçle Görevliye bakarak gülmeye başladım karşılıklı gülüştükten sonra ahahahahah Thank you so much sir Have a Good one.Dedim 🙂
      • Ve O mutlulukla Konsolosluktan ayrıldım Süreç Tamamlandı.Hotel’e geçtiğimde saat 8.52 idi (7 dakika mesafedeydi.) Akşama kadar Ankara’da bekledikten sonra eve dönüş yolu başladı.

Umarım Tüm Kazanan talihliler bu anı Yaşar Herkese kendi sürecinde Başarılar.
      🙏🏼🙏🏼Teşşekkür Bölümü 🎈🎈
      YeşilkartForum’u bana öneren Mustafa Sayılan’a sorduğum Her soruyu Hiçbir maddi koşul gözetmeksizin cevaplayan ve yardımcı olan @gucarslan Uğur Abi’ye,
      DV2023 başında gün gün mülakat Şafağı sayarak beni umutlandıran ve muhteşem hayat tecrübelerinden dolayı Erkan Abi’ye ve
      özür dileyerek söylüyorum diğer ismini anamadığım geriye kalan tüm grup yöneticilerine, Böyle güzel bir forumu kuranlara @crazycells Teşekkür ederim.
      Sevgiyle Ve Saygıyla Kalın

-DV2023 Hatırası 📔

Yalifrat
      Yalifrat
    • RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

Muhteşem bir deneyim ve çok güzel bir şekilde okuyucuya aktarmışsınız detaylarınızla, mülakat deneyimini paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum yeni hayatınızda başarılar

Yalifrat
      Yalifrat
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

"Ds-260 Your request cannot be processed at this time" hatası

Merhabalar Ds 260 formuna giriş yaparken bu başlıklı hatayı yaşıyordum ve farklı tarayıcılardan ve case number 2023Eu#### 0 olmadan yazıp denememe rağmen problem yaşıyordum
      KCC ile iletişime geçtim ve durumu bildirdim
      Ve aralıklarla denemeye devam ettim ve en sonunda başvuruyu tamamladım. Başvuruyu tamamladıktan sonra KCC’den cevap geldi kısaca yoğunluktan dolayı sistem hatası ara ara deneyin diye…(TAVSİYEMDİR kesinlikle önemsiz konular için mail atmayın)

Thank you for your inquiry.
      Due to a slight technical issue and the high volume of traffic on ceac.state.gov, applicants may have temporarily experienced slow load times, session timed out, or the webpage may not have loaded at all when trying to access the DS-260. If you are still experiencing technical issues, please try closing your Internet browser and reopening the website at a later time.

Yalifrat
      Yalifrat