• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. dasti
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

dasti

@dasti

2
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

dasti Takip etme Takip Et

dasti tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

Herkese merhabalar bütün süreci okudum ve AOS süreci hakkında kendimce durumum ile alakalı sorularım oluştu.

1. B1 vizem ile CN numaram 35 bin civarında olmasına rağmen AOS yapmalı mıyım?
      2. Amerika'ya gidip AOS işlemlerine başlamak için dosya numaramın aktif olmasını beklemeli miyim?
      3. B1 vizem ile Amerika'ya girişim esnasında Green Card hakkında bir beyanda bulunmam gerekir mi?
      4. DS-260 formunu gönderdim ve şuan da 3.Tip mail aşamasındayım Ankara Konsolosluğu için. İşlemlerimi AOS'a çevirmem her hangi bir sorun teşkil eder mi? çevirmek için işlemleri nereden yapmam gerekir?
        5- Eşimin vizesi yok ben tek başıma AOS yapmak için Amerika'ya gidersem onun için süreç nasıl işleyecek?

Yani işin açıkçası ben AOS yapmalı mıyım, yapmamalı mıyım ? yapacaksam da hangi yolları izlemeliyim?

Not: Bu konuda benimle aynı durumu yaşamış olan tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşır ise çok mutlu olurum.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      D
      dasti

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

1. sorumda anlatımda bir yanlış yapmışım kusura bakmayın düzenledim tekrar olay buradaki cp yi aosa çevirmek açıkçası
      D
      dasti

dasti tarafından gönderilen son iletiler

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

1. sorumda anlatımda bir yanlış yapmışım kusura bakmayın düzenledim tekrar olay buradaki cp yi aosa çevirmek açıkçası
      D
      dasti

Herkese merhabalar bütün süreci okudum ve AOS süreci hakkında kendimce durumum ile alakalı sorularım oluştu.

1. B1 vizem ile CN numaram 35 bin civarında olmasına rağmen AOS yapmalı mıyım?
      2. Amerika'ya gidip AOS işlemlerine başlamak için dosya numaramın aktif olmasını beklemeli miyim?
      3. B1 vizem ile Amerika'ya girişim esnasında Green Card hakkında bir beyanda bulunmam gerekir mi?
      4. DS-260 formunu gönderdim ve şuan da 3.Tip mail aşamasındayım Ankara Konsolosluğu için. İşlemlerimi AOS'a çevirmem her hangi bir sorun teşkil eder mi? çevirmek için işlemleri nereden yapmam gerekir?
        5- Eşimin vizesi yok ben tek başıma AOS yapmak için Amerika'ya gidersem onun için süreç nasıl işleyecek?

Yani işin açıkçası ben AOS yapmalı mıyım, yapmamalı mıyım ? yapacaksam da hangi yolları izlemeliyim?

Not: Bu konuda benimle aynı durumu yaşamış olan tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini paylaşır ise çok mutlu olurum.

D
      dasti
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan merhabalar ben 1 hafta önce formu doldurmuştum telegram için ama henüz bir gelişme olmadı, yardımcı olabilir misiniz?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      D
      dasti