@TUNCAHM okuldan okula değişiyor olabilir net bilgi veremiyorum, pasaportum bordo maalesef ama 2019da çıkarttırdığım için pasaport sıkıntısı yaşamadım max 1-2 hafta sürmüştür i-20 gelmesi. ama dediğim gibi okuldan okula değişir.
sevvalw97 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (F/M) Öğrenci VizeleriÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
-
arkadaşlar bu ayın sonunda f1 öğrenci randevum var, önerileriniz varsa lütfen yazabilir misiniz?
-
Arkadaşlar merhaba. Konsolosa ülkeme kesinlikle döneceğimi ve ingilizce öğretmenliği için atanacağımı nasıl kanıtlayabilirim. Durum tam olarak bu. mezun oldum atanıcam, yüksek lisans da istiyorum ama ingilizce pratiğine ihtiyacım var yüksek lisans için de toefl scoruna. 3 aylık toefl için kurs aldıktan sonra dönüp işime gücüme bakacağımı 2 dk içinde nasıl kanıtlayabilirim lütfen hellppppp
-
@umutcum Merhaba, sabah baktığımda en erken 27 Kasım 2023 boşta görünüyordu. ve aralık'ta da bir gün boş hangi gün hatırlamıyorum.
-
Merhabalar, bu siteyi yeni keşfettim
Ben de eylül 2021de f1 vize randevusu aldım, 31 ağustos 2022'ye gün verdiler ve günün gelmesini bekliyorum. (ölüp ölüp dirilerek)
Bu sene mart ayında üniversitemden mezun oldum, Bölümüm ingilizce öğretmenliği, ortalamam 3 üzerinde. Öğrenim sürecim boyunca WAT ve erasmusa başvurdum ve covidden dolayı hepsi iptal oldu, ayrıca covidden dolayı online olan derslerde yeterince etkili şekilde ingilizce kullanamadık, ve eğitim derslerimizim hepsi türkçe verildi. Bundan dolayı ingilizce açısından kendimi yeterli hiç hissedemedim, özellikle konuşma ve sınavlar açısından. Yüksek lisans yapmak istiyorum ve Türkiyedeki güzel üniversiteler genelde iyi bir toefl veya yds istiyor. Yds'ye girdim, 88 aldım(bölümüm için yeterli değil) bundan dolayı Amerika'da 3 aylık bir toefl kursu alıp Ülkeme döndüğümde yüksek lisans yapmak istiyorum. Ayrıca elimde ALES puanım da var, yedek plan olarak ülkeye döndüğümde atanabilmem için kpss'ye hazırlanıyorum ve temmuzda sınava gireceğim. Masraflarımı babam karşılıyor 12bin dolara yakın hesabımızda var, Tapu olarak ise Yaşadığımız evimiz ve bir arsamız var fakat bunların tapusu dedemin üzerineydi ve onu yakın zamanda kaybettik, şimdi ise ev ve arsa kardeşler arasında bölünecek bundan dolayı ise veraset veya vekalet belgesi denilen bir belgeye sahibim. Vize almaya uygun muyum sizce, önerileriniz var mı, gerçekten bu vizeyi almak istiyorum, covidden dolayı yurtdışına çıkma planlarım hep suya düştü, bu sefer olsun istiyorum