• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. dilozs
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

dilozs

@dilozs

1
    İtibar
    13
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

dilozs Takip etme Takip Et

dilozs tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

@crazycells Merhaba bu sene DV2023'ten secildim, ve suanda Amerika'da yasayip calistigim icin DS-260 forumda Adjustment of Status secenegini sectim. Suanda sirketimle H-1B basvurumu yapiyoruz, ve H-1B'im kabul edilmezse, o zaman gecerli bir Amerikan vizem olmayacagindan dolayi "Consular Processing" in simdi benim icin daha iyi bir secenek oldugunu dusunuyorum.

DS-260 formunda AOS sectigim icin, Kentucky'den bana hangi dokumanlarin nereye yollanmasi gerektigini belirten bir email gelecek midir? Bu emailin bana yollanmama sansi var midir?

Kentucky'yi arayip, "AOS" den "Consular Processing" e mi degistirmeye calismaliyim, ne dersiniz? Cok tesekkurler.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      D
      dilozs

dilozs tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells Bu arada telegram grubuna girmek icin istek yolladim. Ne zaman kabulum gelir? Tesekkurler

D
      dilozs

@crazycells Merhaba cevabiniz icin tesekkur ederim. Suanda F-1 vizesinde OPT ile calisiyorum ve Temmuz'un 20'sinde OPT'im bitiyor. Bu sene H-1B kurasindan secildim ve sirketimle basvurumu yapiyoruz, sanirim 1 Ekim gibi sonuclari belli olucak. Eger red gelir ya da "Request for further evidence" gelirse gecerli bir US vizem olmayacak. Bu yuzden "Consular processing" yolunu da elemek istemiyorum.

Fakat dedigim gibi, DS-260'i doldururken "Adjustment of Status" secenegini sectigim icin Kentucky beni "Consular processing"e basvurmamis mi sayiyor, ondan emin olamadim. Yapilmasi gereken birsey varsa yapmak istiyorum. Tekrar tesekkur ederim.

D
      dilozs

@crazycells Merhaba bu sene DV2023'ten secildim, ve suanda Amerika'da yasayip calistigim icin DS-260 forumda Adjustment of Status secenegini sectim. Suanda sirketimle H-1B basvurumu yapiyoruz, ve H-1B'im kabul edilmezse, o zaman gecerli bir Amerikan vizem olmayacagindan dolayi "Consular Processing" in simdi benim icin daha iyi bir secenek oldugunu dusunuyorum.

DS-260 formunda AOS sectigim icin, Kentucky'den bana hangi dokumanlarin nereye yollanmasi gerektigini belirten bir email gelecek midir? Bu emailin bana yollanmama sansi var midir?

Kentucky'yi arayip, "AOS" den "Consular Processing" e mi degistirmeye calismaliyim, ne dersiniz? Cok tesekkurler.

D
      dilozs
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, DV2023'de secildim. Suanda ABD'de oturuyorum ve yasiyorum, o yuzden DS-260 forumda "AOS"u sectim. Fakat, biraz daha arastirma yapinca CP'nin daha garanti olacagi kararina vardim. Ozellikle vizemin son gunlerinde oldugum icin AOS yapamama riskim de var.

Basvurumu CP'a degistirmem mumkun olur mu?

DS-260 forumda AOS'u secmeme ragmen KKC'den bana da CP icin yollanmasi gereken dokumanlarin oldugu bir email yollanacak midir? Ya da basvurumu CP'e degistirmek icin yapabilecegim birsey var midir? Cok tesekkur ederim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      D
      dilozs
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@crazycells Merhaba, suanda ABD'de oturuyorum ve yasiyorum, o yuzden DS-260 forumda "AOS"u sectim. Fakat, biraz daha arastirma yapinca CP'nin daha garanti olacagi kararina vardim. Basvurumu CP'a degistirmem mumkun olur mu?

DS-260 forumda AOS'u secmeme ragmen KKC'den bana da CP icin yollanmasi gereken dokumanlarin oldugu bir email yollanacak midir? Ya da basvurumu CP'e degistirmek icin yapabilecegim birsey var midir? Cok tesekkur ederim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      D
      dilozs