• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. enesaytepe
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

enesaytepe

@enesaytepe

4
    İtibar
    19
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İSTANBUL Yaş: 31

enesaytepe Takip etme Takip Et

enesaytepe tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız

Kendinizi Tanıdın gibi bir başlık olsa güzel olurdu. Belki insanların birbiri ile tanışması ve kaynaşması için iyi olabilir. Varsa da ben rastlamadım.

Bir de bazı forumlar itibar puanı veya ileti sayısına göre mi açılıyor? Hiç gizli forum var mı? Merak ettim 🙂

Forum Kuralları içinde yayımlandı
      enesaytepe
      enesaytepe
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Herkese selam, benim de ilk çekilişe katılımım olacak bu çekiliş. Bakalım talih yüzümüze gülecek mi? 🙂 Herkese bol şans.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      enesaytepe
      enesaytepe
    • RE: İngilizce'yi nasıl öğrenmeye çalışıyorsunuz?

Bu aralar ben Duolingo kullanıyorum. Daha önce busuu kullanmıştım ondan memnundum. Dinleme ve konuşma pratiği için Discord kanalları mevcut oradan ücretsiz bir şekilde insanlar pratik yapıyor. Daha denemedim bunu ama ücretsiz iyi bir alternatif olabilir Cambly'e nazaran. Bir de Udemy kursları var tabii, fakat henüz denemediğim için herhangi bir ders önerisi yapamayacağım.

İngilizce içinde yayımlandı
      enesaytepe
      enesaytepe

@crazycells Cevaplar için teşekkürler.

Kendinizi tanıtın bölümüne tekrar gelirsem, burada insanların birbirine olan güvenini oluşturmak ve forumu benimsemek daha aktif olmasını sağlamak amaçlı iyi olur düşüncesindeyim. Zaten burada anonim üyelikten ziyade bir konuya odaklı ve sosyal hayatta da devamı süren ilişkiler kurulduğu için kesinlikle iyi olacağı düşüncesindeyim.

Sosyal medya linkleri paylaşımı, kısa tanıtım vs. ile gayet kullanışlı olabilir.

İtibar puanı ile konu hazırlama alanları haricinde eğer bir kısıtlama yapılacaksa, sadece mesaj gönderme kısıtlaması olması daha iyi olur gibi. Dışarıdan gelen ziyaretçiler veya yeni üyelerin bu bölümlerdeki konulara erişmesi, site içi ve siteye bağlılık açısından iyi olur. Ama mesaj gönderme kısıtlaması uygulanırsa daha kontrollü olabilir.

İyi çalışmalar. 👍

enesaytepe
      enesaytepe

enesaytepe tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells Cevaplar için teşekkürler.

Kendinizi tanıtın bölümüne tekrar gelirsem, burada insanların birbirine olan güvenini oluşturmak ve forumu benimsemek daha aktif olmasını sağlamak amaçlı iyi olur düşüncesindeyim. Zaten burada anonim üyelikten ziyade bir konuya odaklı ve sosyal hayatta da devamı süren ilişkiler kurulduğu için kesinlikle iyi olacağı düşüncesindeyim.

Sosyal medya linkleri paylaşımı, kısa tanıtım vs. ile gayet kullanışlı olabilir.

İtibar puanı ile konu hazırlama alanları haricinde eğer bir kısıtlama yapılacaksa, sadece mesaj gönderme kısıtlaması olması daha iyi olur gibi. Dışarıdan gelen ziyaretçiler veya yeni üyelerin bu bölümlerdeki konulara erişmesi, site içi ve siteye bağlılık açısından iyi olur. Ama mesaj gönderme kısıtlaması uygulanırsa daha kontrollü olabilir.

İyi çalışmalar. 👍

enesaytepe
      enesaytepe

@celica İki adet link bırakayım Discord kanalı olaraki belki sana veya bu konuya gelecek başka birisine faydalı olur.

Join the English Discord Server!

Join the English Discord Server!

Practice English for FREE 🔓 with natives & 900k learners worldwide! 24/7 live talks & classes! | 977028 members

Join the The English Hub Discord Server!

Join the The English Hub Discord Server!

A world of eclectic English learning. Improve your Speaking Skills using our English Classes and Voice Channels. | 408984 members

enesaytepe
      enesaytepe

Kendinizi Tanıdın gibi bir başlık olsa güzel olurdu. Belki insanların birbiri ile tanışması ve kaynaşması için iyi olabilir. Varsa da ben rastlamadım.

Bir de bazı forumlar itibar puanı veya ileti sayısına göre mi açılıyor? Hiç gizli forum var mı? Merak ettim 🙂

enesaytepe
      enesaytepe

Bu aralar ben Duolingo kullanıyorum. Daha önce busuu kullanmıştım ondan memnundum. Dinleme ve konuşma pratiği için Discord kanalları mevcut oradan ücretsiz bir şekilde insanlar pratik yapıyor. Daha denemedim bunu ama ücretsiz iyi bir alternatif olabilir Cambly'e nazaran. Bir de Udemy kursları var tabii, fakat henüz denemediğim için herhangi bir ders önerisi yapamayacağım.

enesaytepe
      enesaytepe
    • RE: Amerikada en çok kullanılan forum siteleri.

Ben de redditi öneririm. Sadece Amerika değil tüm dünya burada resmen. Aradığınız her konuda bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      enesaytepe
      enesaytepe
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Herkese selam, benim de ilk çekilişe katılımım olacak bu çekiliş. Bakalım talih yüzümüze gülecek mi? 🙂 Herkese bol şans.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      enesaytepe
      enesaytepe