• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. İlker Gürsoy
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

İlker Gürsoy

@İlker Gürsoy

10
    İtibar
    18
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

İlker Gürsoy Takip etme Takip Et

İlker Gürsoy tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

Merhabalar sizlere mülakat deneyimimi anlatmak istedim. 13 ocak sabah 10 da mülakatım vardı işlerimden dolayı deneyimimi biraz gecikmeli yazıyorum. Ankara da büyükelçilikde kredi kartı çalışmıyor üzerinizde dolar ile gidin lütfen. Evrak teslim edildikten sonra mülakat için bankoya geçtim ve selamlaştık nereye gideceğimi sordu ne iş yapacağımı sordu daha önce amerikaya gitmişsin neden gittin diye sordu ssn numaram vardı onu görmek istedi ve son olarak var olan turist vizemi iptal edip vizeniz onaylandı dedi şuanda ptt den evrakları bekliyorum yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum darısı herkesin başına inşallah.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      İlker Gürsoy
      İlker Gürsoy

İlker Gürsoy tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

Merhabalar sizlere mülakat deneyimimi anlatmak istedim. 13 ocak sabah 10 da mülakatım vardı işlerimden dolayı deneyimimi biraz gecikmeli yazıyorum. Ankara da büyükelçilikde kredi kartı çalışmıyor üzerinizde dolar ile gidin lütfen. Evrak teslim edildikten sonra mülakat için bankoya geçtim ve selamlaştık nereye gideceğimi sordu ne iş yapacağımı sordu daha önce amerikaya gitmişsin neden gittin diye sordu ssn numaram vardı onu görmek istedi ve son olarak var olan turist vizemi iptal edip vizeniz onaylandı dedi şuanda ptt den evrakları bekliyorum yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum darısı herkesin başına inşallah.

İlker Gürsoy
      İlker Gürsoy
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan merhabalar Bir sorum olacaktı sizlerden ricam cevaplarsanız çok sevinirim. Öncelikle imzamı oluşturacağım onun için adımları bulmaya çalışıyorum. Sorum şu formu submit ettim işlemi tamamladım fakat kafama takılan şu üniversite hayatımda 2 kere work and travel yaptım yaklaşık 12-13 yıl önce birde 2019 da turist vizem mevcut bu turist vizesi bilgilerini ve giriş çıkış bilgilerini yazdım ssn numarasını yazdım ama 12-13 yıl önceki pasaportumu bulamıyorum ve giriş bilgilerini yazamadım bu sorun olur mu cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

İlker Gürsoy
      İlker Gürsoy