@Baris-berk Yeni yaşantın hayırlı olsun kardeşim, deneyiminde benden bahsetmene sevindim, bu arada bende vize onayımı aldım.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
T
tahmet tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
tahmet tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Baris-berk Yeni yaşantın hayırlı olsun kardeşim, deneyiminde benden bahsetmene sevindim, bu arada bende vize onayımı aldım.
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Maalesef bende annemin kızlık soyadını değil şimdiki soyadını girmişim ds 260 formunuda onaylamıştım , formu tekrar açmaları için nasıl bir mail atmam gerek, teşekkürler
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan çok teşekkürler sabahtan beri kafayı yiyordum, milli eğitim bakanlığı high school diploma yazmışım acaba bunda bir problem yaşarmıyım
-
Merhaba kolay gelsin , ben formu tamamlayıp gönderdim maalesef lisenin adını ......lisesi yazmışım ve course of study kısmınada Türkçe matematik yazmışım ds 260 formunu tekrar nasıl aktif ettirebilirim