@Muhtaradana teşekkür ederim bilgi için güncelledim imzamı 
batuhansucu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar bu sene green card kazananlardanım. Ds260 formunu doldururken amerikadan bir adres istiyor green cardın yollanması için fakat yazabileceğim bir adres yok ne yapabilirim bir önerisi olan var mı acaba
batuhansucu tarafından gönderilen son iletiler
-
@gucarslan çok teşekkür ederim sabahtan beri içim içimi yiyordu valla çok rahatladım şuan mülakat sırasında halloluyor yani mülakat tarihi almama engel olmaz bu yanlış değil mi
-
Arkadaşlar ds 260 formunu yolladım fakat sonradan aile bilgilerimden (anne kızlık soyadı) birini yanlış girdiğimi farkettim. Bunun sonradan düzeltmesi oluyor mu acaba form sitesine girip düzenle dediğimde olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim

-
@Muhtaradana teşekkür ederim bilgi için güncelledim imzamı

-
@phenex ben de aynı şekilde düşünüyorum teşekkür ederim

-
Merhabalar bu sene green card kazananlardanım. Ds260 formunu doldururken amerikadan bir adres istiyor green cardın yollanması için fakat yazabileceğim bir adres yok ne yapabilirim bir önerisi olan var mı acaba