• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. arkanserdar
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

arkanserdar

@arkanserdar

18
    İtibar
    15
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

arkanserdar Takip etme Takip Et

arkanserdar tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

3 Kasım Mülakat Deneyimim ;
      Sabah 10:00 da olan randevum için saat 8:45 gibi elçilik önündeydim. (navigasyon eski adrese götürebiliyor bu konuda dikkatli olunmalı ) .Etrafa baktığımda otopark ve cafelerin olduğunu gördüm . bu rahatlıktı. Babamla beraber olduğumuzdan tüm eşyalarımı kendisine verdim , dosyamı alarak sıraya girdim. toplamda 30-40 kişi vardı. ve yaklaşık yarım saat bekledim (randevu saatine göre içeri alıyorlar ), girişteki güvenlik arkadaşlar pasaportumu alıp sisteme girdiler ve içeri alındım. Xray cihazından geçerek ana binaya girmiş bulundum . bu durumda ister istemez bir şaşkınlık ve stres oluşuyor ...
      daha sonra 330 usd doları ödemek için sıraya girdim ve ödedim (dolar götürmeniz tavsiye edilir) kur birimleri farklı . daha sonrasında bana sıra numarası verdiler ve sıradaydım sıra numaram ise
      I 95 ti . yaklaşık 30 dakika herkes gibi sandalyede oturup bekledilkten sonra numaram yandı. Türkçe konuşan bir Hanımefendi bankosundaydım,
      sırasıyla evraklarımı istedi.

1-diploma aslı fotokopi
      2-adli sicil kaydı vukaatlı ( e- devlet )
      3- vukaatlı nufus kayıt örneği ( e- devlet )
      4-askerlik durum belgesi ( e- devlet )
      5-2 adet fotoğraf
      6- mali gelirler ( dolar hesabı, imza sirküleri, araç ruhsat fotokopi )
      7-sağlık raporu

evraklarımı verdikten sonra ingilizce biliyormusunuz diye sordu. Ben de az biliyorum Türkçe olursa sevinirim dedim. Tamam diyerek numaranız tekrar yanacak dedi , tekrar bekleyişe geçtim. yaklaşık 10 dkka sonra numaram yandı ve bu sefer başka bir bankoya geçtim . Bu sefer de
      uzun boylu türkçe bilen ama şivesini belli eden güler yüzlü Beyfendi ile karşı karşıyaydım.
      gülümsedi ve bende günaydın dedim .
      sağ elimi kaldırıp yemin ettik beraber. sol ve sağ elimden parmak izi alıp bir kaç soru sordu,

• hangi eyalete gideceksiniz ?
        -ingilizceniz nasıl ? ( orada çok hızlı öğreniceksin dedi ve motive etti )
      • ne iş yapacaksınız ? ( babamın kuzeni var beraber çalışacağız )
        -daha önce yabancı bir ülkede bulundunuz mu ? ( Evet ! Almanya, teyzemin yanına gitmiştim)
        bu sorulardan sonra tamam vizenizi onaylıyorum dedi ve 1 hafta içinde pasaportunuz elinize ulaşır dedi ..

Böylelikle 6 aydır verdiğimiz savaş bitmiş oldu ve rahatladık .
      umarım herkes bu anı yaşar ... Ben burdan @gucarslan ve @Erkan-Gürsoy arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum . Gerçekten bilgili ve yardım severler .
      Şansınız bol olsun ...

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      A
      arkanserdar
    • RE: Amerika'ya büyük umutlarla gelip mutlu olamamak

Dünyanın Heryerinde olduğu gibi maddi durumun iyiyse Cennet . normal ise Standart zayıf ise Cehennem olur Amerika ... Türkiyeyle Benzer hiçbir yanını göremedim ben 1 tane bile, düşündüm ama yok yani, bu yüzden zaman alır alışmak.. durumu iyi olup yirmiküsür senedir orada olan çok mutsuz insan tanıdım . Bir yanı eksik demek Amerikanın. ben uzaklığa bağlıyorum..

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      A
      arkanserdar

arkanserdar tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Amerika'ya büyük umutlarla gelip mutlu olamamak

Dünyanın Heryerinde olduğu gibi maddi durumun iyiyse Cennet . normal ise Standart zayıf ise Cehennem olur Amerika ... Türkiyeyle Benzer hiçbir yanını göremedim ben 1 tane bile, düşündüm ama yok yani, bu yüzden zaman alır alışmak.. durumu iyi olup yirmiküsür senedir orada olan çok mutsuz insan tanıdım . Bir yanı eksik demek Amerikanın. ben uzaklığa bağlıyorum..

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      A
      arkanserdar
    • RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

3 Kasım Mülakat Deneyimim ;
      Sabah 10:00 da olan randevum için saat 8:45 gibi elçilik önündeydim. (navigasyon eski adrese götürebiliyor bu konuda dikkatli olunmalı ) .Etrafa baktığımda otopark ve cafelerin olduğunu gördüm . bu rahatlıktı. Babamla beraber olduğumuzdan tüm eşyalarımı kendisine verdim , dosyamı alarak sıraya girdim. toplamda 30-40 kişi vardı. ve yaklaşık yarım saat bekledim (randevu saatine göre içeri alıyorlar ), girişteki güvenlik arkadaşlar pasaportumu alıp sisteme girdiler ve içeri alındım. Xray cihazından geçerek ana binaya girmiş bulundum . bu durumda ister istemez bir şaşkınlık ve stres oluşuyor ...
      daha sonra 330 usd doları ödemek için sıraya girdim ve ödedim (dolar götürmeniz tavsiye edilir) kur birimleri farklı . daha sonrasında bana sıra numarası verdiler ve sıradaydım sıra numaram ise
      I 95 ti . yaklaşık 30 dakika herkes gibi sandalyede oturup bekledilkten sonra numaram yandı. Türkçe konuşan bir Hanımefendi bankosundaydım,
      sırasıyla evraklarımı istedi.

1-diploma aslı fotokopi
      2-adli sicil kaydı vukaatlı ( e- devlet )
      3- vukaatlı nufus kayıt örneği ( e- devlet )
      4-askerlik durum belgesi ( e- devlet )
      5-2 adet fotoğraf
      6- mali gelirler ( dolar hesabı, imza sirküleri, araç ruhsat fotokopi )
      7-sağlık raporu

evraklarımı verdikten sonra ingilizce biliyormusunuz diye sordu. Ben de az biliyorum Türkçe olursa sevinirim dedim. Tamam diyerek numaranız tekrar yanacak dedi , tekrar bekleyişe geçtim. yaklaşık 10 dkka sonra numaram yandı ve bu sefer başka bir bankoya geçtim . Bu sefer de
      uzun boylu türkçe bilen ama şivesini belli eden güler yüzlü Beyfendi ile karşı karşıyaydım.
      gülümsedi ve bende günaydın dedim .
      sağ elimi kaldırıp yemin ettik beraber. sol ve sağ elimden parmak izi alıp bir kaç soru sordu,

• hangi eyalete gideceksiniz ?
        -ingilizceniz nasıl ? ( orada çok hızlı öğreniceksin dedi ve motive etti )
      • ne iş yapacaksınız ? ( babamın kuzeni var beraber çalışacağız )
        -daha önce yabancı bir ülkede bulundunuz mu ? ( Evet ! Almanya, teyzemin yanına gitmiştim)
        bu sorulardan sonra tamam vizenizi onaylıyorum dedi ve 1 hafta içinde pasaportunuz elinize ulaşır dedi ..

Böylelikle 6 aydır verdiğimiz savaş bitmiş oldu ve rahatladık .
      umarım herkes bu anı yaşar ... Ben burdan @gucarslan ve @Erkan-Gürsoy arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum . Gerçekten bilgili ve yardım severler .
      Şansınız bol olsun ...

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      A
      arkanserdar