• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Upwind93
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    U
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Upwind93

@Upwind93

9
    İtibar
    29
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Istanbul

Upwind93 Takip etme Takip Et

Upwind93 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

Evet bugun itibariyle ceac issued oldu. Evraklar 9 mayista teslim edilip herhangi bir guncelleme olmayinca pazar gunu [email protected] a emali atmistik. 2 haftadir bir gelisme yok diye. 2 gune issued oldu. Sanirim evraklarin ulasmasina mutakip email ile bilgilendirmekte fayda var. Darisi butun bekleyenlerin basina arkadaslar. Sevgiler

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      U
      Upwind93

Merhabalar, bizim de mülakatımız 3 Kasım 2022 de oldu. Eşimin sağlık problemleri nedeniyle sağlık raporundan AP’ye kaldık. 6 ay sonunda sorun çözüldü ama benim 1 Kasımda aldığım sağlık raporu geçerliliğini yitirdi. 3 Mayısta tekrar sağlık raporu aldım bütün ücreti tekrar ödedim ve aşıları da bir kez daha yaptılar (influenza dışında).
      5 Mayısta pasaportlarımızı yolladık. Bugün itibariyle Case Under Review Büyükelçiliğin sayfasında.

6 ay sonunda başvuruyu tamamlayabildik ama gergin bekleyiş devam ediyor.

U
      Upwind93

Bugün ceac’den yaptığım kontrolde Issued olarak güncellenmiş sistemde. 8 mayısta evraklar ellerine ulaşmıştı. 1 haftada güncelleme yapıldı. Umarım bütün bekleyenlere en kısa sürede olumlu geri dönüş yapılır.

U
      Upwind93
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba. Forumu biraz gec kesfettim. Haliyle DS-260 formunda Anne soyadini kizlik soyadi yerine guncel haliyle doldurdum ve onayladim formu. Tekrar actirip duzelttirmem gerekli mi bu durumda? Yardimci olursaniz cok memnun olurum.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      U
      Upwind93

@gucarslan teşekkürler Uğur Bey. Beklemeye devam, yeni bir gelişme olursa tekrar bilgilendirme yapacağım.

U
      Upwind93

Upwind93 tarafından gönderilen son iletiler

Evet bugun itibariyle ceac issued oldu. Evraklar 9 mayista teslim edilip herhangi bir guncelleme olmayinca pazar gunu [email protected] a emali atmistik. 2 haftadir bir gelisme yok diye. 2 gune issued oldu. Sanirim evraklarin ulasmasina mutakip email ile bilgilendirmekte fayda var. Darisi butun bekleyenlerin basina arkadaslar. Sevgiler

U
      Upwind93

@gucarslan teşekkürler Uğur Bey. Beklemeye devam, yeni bir gelişme olursa tekrar bilgilendirme yapacağım.

U
      Upwind93

Arkadaşlar dün pttden mesaj gelmeyince bugün tekrar ceactan statusa baktım. Dün issued olan durum bugün tekrar refused olmuş. Bir sorun mu var acaba? Bişeyler yapmam gerekiyor mu?

U
      Upwind93

Bugün ceac’den yaptığım kontrolde Issued olarak güncellenmiş sistemde. 8 mayısta evraklar ellerine ulaşmıştı. 1 haftada güncelleme yapıldı. Umarım bütün bekleyenlere en kısa sürede olumlu geri dönüş yapılır.

U
      Upwind93

@Hormek bizim eksik zaten sağlık raporuydu mülakatta kağıda onu işaretleyip vermişlerdi. Raporu alınca ais başvurusu yapıp direk yolladık. Herhangi bir talep yada bilgilendirme gelmedi bu süreçte büyükelçilikten. Bakalım aşağı yukarı 5 gün oldu bir güncelleme yok durumda.

Ama mülakatta benim sağlık raporum vardı. Ancak dolunca süresi 1 Mayıs’ta ben de yeniden alıp eşimle beraber tekrar yolladık toplu bir şekilde.

U
      Upwind93

Merhabalar, bizim de mülakatımız 3 Kasım 2022 de oldu. Eşimin sağlık problemleri nedeniyle sağlık raporundan AP’ye kaldık. 6 ay sonunda sorun çözüldü ama benim 1 Kasımda aldığım sağlık raporu geçerliliğini yitirdi. 3 Mayısta tekrar sağlık raporu aldım bütün ücreti tekrar ödedim ve aşıları da bir kez daha yaptılar (influenza dışında).
      5 Mayısta pasaportlarımızı yolladık. Bugün itibariyle Case Under Review Büyükelçiliğin sayfasında.

6 ay sonunda başvuruyu tamamlayabildik ama gergin bekleyiş devam ediyor.

U
      Upwind93
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba. Forumu biraz gec kesfettim. Haliyle DS-260 formunda Anne soyadini kizlik soyadi yerine guncel haliyle doldurdum ve onayladim formu. Tekrar actirip duzelttirmem gerekli mi bu durumda? Yardimci olursaniz cok memnun olurum.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      U
      Upwind93