• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yukojo01
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 1
    • İleti 7
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yukojo01

@yukojo01

2
    İtibar
    27
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yukojo01 Takip etme Takip Et

yukojo01 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• Greencard çıkması j1 vize görüşmesini olumsuz etkiler mi?

Merhaba,

Eğer greencard çıktıysa j1 vize görüşmesini olumsuz yönde etkiler mi? hatta alma şansın 0 gibi bir şey dediler. ne düşünüyorsunuz bu durumda?

ds formunu türkiyedeki konsolosluğa göre doldursam , vizeyi almak için mecburen buraya gelmek zorunda kalacağım için j1 için görüştüğümüz vize memuru olumlu bakar mı? Veya hiç doldurmadan mı görüşmeye gitmeliyim?

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
      Y
      yukojo01
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

@zeynepturgut Ben varım 32k sıralamadayım.haftaya j1 görüşmem var inşallah alırım.alırsam orada işlemleri yapmak istiyorum. instagramdan ulaşabilirsin bana : emreyessilyurt

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Y
      yukojo01

yukojo01 tarafından gönderilen son iletiler

Lisem taşınmış ve ismi değişmiş, yeni adresin bilgilerini mi yazayım yoksa o zamanki okulun ismini ve adresini mi yazayım?

Y
      yukojo01

@zeynepturgut Ben varım 32k sıralamadayım.haftaya j1 görüşmem var inşallah alırım.alırsam orada işlemleri yapmak istiyorum. instagramdan ulaşabilirsin bana : emreyessilyurt

Y
      yukojo01
    • Greencard çıkması j1 vize görüşmesini olumsuz etkiler mi?

Merhaba,

Eğer greencard çıktıysa j1 vize görüşmesini olumsuz yönde etkiler mi? hatta alma şansın 0 gibi bir şey dediler. ne düşünüyorsunuz bu durumda?

ds formunu türkiyedeki konsolosluğa göre doldursam , vizeyi almak için mecburen buraya gelmek zorunda kalacağım için j1 için görüştüğümüz vize memuru olumlu bakar mı? Veya hiç doldurmadan mı görüşmeye gitmeliyim?

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
      Y
      yukojo01
    • RE: ( J ) Değişim Programı Vizeleri

@crazycells Merhaba 1-2 avukatla görüştüm.Eğer greencard çıktıysa j1 vize görüşmeni olumsuz yönde etkiler.hatta alma şansın 0 gibi bir şey dediler.ne düşünüyorsunuz bu durumda?

ds formunu türkiyedeki konsolosluğa göre doldursam , vizeyi almak için mecburen buraya gelmek zorunda kalacağım için j1 için görüştüğümüz vize memuru olumlu bakar mı?Veya hiç doldurmadan mı görüşmeye gitmeliyim?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      Y
      yukojo01

@crazycells hocam merhaba. Haftaya J1 randevum var GC çıktı bana j1 vizeme olumsuz etkisi olur mu?

Y
      yukojo01

GC çıkması j1 vize randevumu nasıl etkiler? Haftaya J1 görüşmem var?Ve de case numberım 32k sizce trde mi doldurayım ds260ı yoksa abdye gidince mi doldurayım

Y
      yukojo01

Bir sorum olacaktı da sana bana greencard çıktı.normalde work and travel yapacaktım Haziran'da ordayım inşallah. Sıralamam 32bin. Türkiye'de görüşme sırası gelmez dediler. Bana, wata git f1 vizesine geçiş yap orada görüşme sırası bekle dediler. Fakat geçen sene ds formunu ilk yollayanlara göre görüşme randevusu vermişler.sizce Türkiye'de mi formu doldurayim yoksa bu Haziran ABD'ye gelince mi formu doldurup sürece oradan mı devam edeyim

Y
      yukojo01