@enemy aynen sohbetleri okudum kötü olmuş çok üzücü birşey hele ki 5 binlerde veya 10 binin altı olup mülakat alamamak inş son zamanlar konsolosluk insafa gelirdi çağırır herkezi.
cashh44 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@cerkezkizi09 bende 27 binlerdeyim ya inş bize de sıra gelir konsolosluğa gidip yalvarsak mı

cashh44 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@enemy aynen sohbetleri okudum kötü olmuş çok üzücü birşey hele ki 5 binlerde veya 10 binin altı olup mülakat alamamak inş son zamanlar konsolosluk insafa gelirdi çağırır herkezi.
-
Merhaba, forumu biraz taradım ama göremedim 27 binlerde olup dv 2022 mülakat tarihi alan varmı ?
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar benim case number yüksek sıra gelme ihtimali düşük bu yüzden yeni başvuruya da katılsam sorun olur mu ?
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
2024 için başvuru tarihi belli oldumu arkadaşlar?
-
Merhaba ünv mezuniyete ingilizce liseyi ise türkçe "lisesi " diye yazmışım bu sorun olur mu ?
-
@gucarslan saolasın vallahi kaç gündür tansiyob düşük geziyorum kendime geldim kardeşim içim rahatladı

-
Merhaba, şimdi ds260 formuna tekrar bir gözden geçireyim dedim benim başvurumda çıktı ama eşimin bilgilerine baktığımda "Have you traveled to any countries/regions within the last five years? " sorusu işaretsiz gözüküyor ben daha önce almanya ya gittiğim için işaretlemiştim ama eşim gitmediği için no diye işaretlediğimi hatırlıyorum. nasıl seçim yapmadan kaydeder anlamadım başına gelen var mı acaba ?
-
@cerkezkizi09 bende 27 binlerdeyim ya inş bize de sıra gelir konsolosluğa gidip yalvarsak mı

-
Selam dostlar case number 27binlerde şansın nedir sizce ?