@gucarslan eş ve çocukların pasaportunu çıkarıp doldurun ds 260 formunu diyen arkadaş var emin olamadım nasıl bir yol izleyelim
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Adem Topal tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Adem Topal tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells benim pasaportum var çocuklaarın ve eşimin yok onlarada çıkartıp mı doldurayım o zaman
-
@crazycells yani sonradan güncelleniyorsa iyi yanlış birşeyde yapmaktan korkuyorum o yüzden sordum bir kaç arkadaş olmaz dedi siz olur dediniz cevplar için teşekkürler ama yine ikilemde kaldım galiba
-
@gucarslan eş ve çocukların pasaportunu çıkarıp doldurun ds 260 formunu diyen arkadaş var emin olamadım nasıl bir yol izleyelim
-
eşimin ve çovuklarımın pasaportu şuan yok aynı eşim içinde boş mu bırakacağız