Arkadaslar , Son karar sonrası Amerikaya giriş yapan olursa lütfen deneyimlerini paylaşabilir mi ?
gulhtp tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
gulhtp tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
@ucangeyik ne yaptiniz? Ucagınız indi gorunuyor....hadi hayırlısı
-
karar sonrası ilk girişi duydum dun gece JFK den girmiş hic extra bisey sorulmamıs
-
@ucangeyik abi inan yüzlerce kişi sen takip ediyoruz....dört gözle bekliyoruz....atiyorum gümrük memurunun verecegi en ufak bir bilgi kırıntısı bile bizim icin o kadar önemli ki....Atiyorum 'Bu durdurma kararı mevcut basılı vizeleri etkilemiyor bize verilen bilgi bu yönde' gibi bir cevap icin cok büyük para verebiliriz:)
-
Arkadaslar arastirirken etrafta hic dün veya bugun karar sonrası dv vizesi ile giren veya girisi red edilen kimseye rastlamadiniz mi? mutlaka deneyimleyen olmustur....
-
Arkadaslar sadece ulkemiz özelinde degilde baska ulkelerden DV visa ile bugun elbet (hatta su saatte bile) giren vardir....acaba onlara ulasabilecegimiz bir platform varmidir? Belki biraz önce atiyorum Belcikalı biri DV vizesi ile girdi ve herhangi bir sorun ile karsilasmadi ise bu panik ile bilet alıp hareket etmemizi engelleyebilir....
-
Marco rubionun konusmasina istinaden ; alınmıs vizelerde sorun olucakmis sizce
-
Arkadaslar , Son karar sonrası Amerikaya giriş yapan olursa lütfen deneyimlerini paylaşabilir mi ?
-
Arkadaslar , Bu karar sonrası giriş yapan arkadaslar giriş deneyimlerini acil burayla paylaşabilir mi ? Ona göre bizde bilet alacağız .
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
@yanutsu Merhaba bu konuyu çözebildiniz mi , benimde aynı problem biri aralık 2025 biri nisan 2026 da , şuan kesinlikle randevu açılmadığı için de aralığa çekemiyorum diğerini , sizin gibi bende iptal etmek istemiyorum . hergün kontrol ediyorum siz başka bir yol bulduysanız yazar mısınız
tsk