Herkese merhaba. Ben üniversiteyi 96-01 yılları arasında Amerika’da okudum ve pandomim hariç sürekli gidip geldim. Kazanan arkadaşlar hiç korkmayın ve inancınızı kaybetmeyin. YouTube kanallarında Amerika’ya çekiliş sonrası gidip çektikleri zorlukları anlatan arkadaşların hepsi düzenli bir hayata geçti. Bu zamanda ilçe içindeki adres değişikliklerinde bile adaptasyon sorunu yaşanıyor. Kaldı ki gidilecek yer Amerika ve doğal olarak sıkıntılar yaşanılacak. Şayet eşiniz, yol arkadaşınız size bu sürede destek verecek güçteyse kısa sürede atlatırsınız.
Schaumburg tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Ooo 2023 kaybedenler klübü sezonu açmış.

-
Pandemi yazdım pandomim olarak düzeltmiş otomatik klavye
Schaumburg tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Ooo 2023 kaybedenler klübü sezonu açmış.

-
Pandemi yazdım pandomim olarak düzeltmiş otomatik klavye
-
Herkese merhaba. Ben üniversiteyi 96-01 yılları arasında Amerika’da okudum ve pandomim hariç sürekli gidip geldim. Kazanan arkadaşlar hiç korkmayın ve inancınızı kaybetmeyin. YouTube kanallarında Amerika’ya çekiliş sonrası gidip çektikleri zorlukları anlatan arkadaşların hepsi düzenli bir hayata geçti. Bu zamanda ilçe içindeki adres değişikliklerinde bile adaptasyon sorunu yaşanıyor. Kaldı ki gidilecek yer Amerika ve doğal olarak sıkıntılar yaşanılacak. Şayet eşiniz, yol arkadaşınız size bu sürede destek verecek güçteyse kısa sürede atlatırsınız.
-
Arkadaşlar merhaba, sayılı gün çabuk geçti
Anladığım kadarıyla bu sene çekilişe katılanları umutlandıran olayların başında pasaport zorunluluğundan dolayı müracaatların eskisi kadar yoğun olmaması. Ben çekilişe Amerika'dayken müracaat etmiştim. Daha evvel (2005 lerde) bir kaç sefer aracı firma ile müracaat etmiştim ama daha sonra düşündüğümde gereksiz yere para vermişim. Geçen sene Eylül ayında amerikaya gittiğimde oradaki arkadaşların tavsiyesi ile müracaat ettim. Bakalım, herkes gibi biz de cumartesiyi bekliyoruz. Pazar günü görüşmek üzere