merhaba benim ağustos ayında isim değişikliği davam olacak, çekilişi kazanırsam ds-260 formuna mecburen iki ismimi de yazacağım sonuçta daha davam görülmedi, peki ağustosta ikinci ismim kalktığı zaman ne olacak yani bu süreç hakkında bilginiz var mı?
ipeksarac tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
Arkadaşlar, çıkarsa tek başıma California'ya gitmeyi düşünüyorum, sizce ne kadar para göstermeliyim?
-
Sonuçlara kaç dakika sonra bakalım? Kazanan arkadaşlar açıklandıktan kaç dakika sonra bakmışlar sonuçlara? Biz de o zaman bakalım

-
BU SENE BANA ÇIKACAK EMİNİM
ipeksarac tarafından gönderilen son iletiler
-
BU SENE BANA ÇIKACAK EMİNİM
-
Sonuçlara kaç dakika sonra bakalım? Kazanan arkadaşlar açıklandıktan kaç dakika sonra bakmışlar sonuçlara? Biz de o zaman bakalım

-
Arkadaşlar, çıkarsa tek başıma California'ya gitmeyi düşünüyorum, sizce ne kadar para göstermeliyim?
-
Konsolosluk sorunsuz çalışıyor değil mi? DV-2022 gibi sorun çıkmasın
-
Arkadaşlar şu anda konsolosluk açık değil mi yani DV-2022 gibi bizi de bekletmezler umarım
-
merhaba benim ağustos ayında isim değişikliği davam olacak, çekilişi kazanırsam ds-260 formuna mecburen iki ismimi de yazacağım sonuçta daha davam görülmedi, peki ağustosta ikinci ismim kalktığı zaman ne olacak yani bu süreç hakkında bilginiz var mı?
-
Merhaba, benim DV-2023 başvuru sırasında kullandığım pasaportumun süresi bu Nisan ayında bitti (6 aylık almıştım çünkü başvuru esnasında geçerli bir pasaport şartı aranıyordu).
DS-260 formunda pasaport bilgileri kısmında ne yapmam gerekiyor?
Son olarak galiba son zamanlarda alınan bir kararla sadece case number değil artık DS-260 formunu erken göndermek de gerekiyormuş ama sonuçlar açıklanana kadar yeni pasaport almak istemiyorum ama öteki taraftan kazanınca yeni pasaportumun gelmesini beklerken DS-260 formunu da geciktirmiş olmuyor muyum? Kafam gerçekten çok karıştı yardımcı olursanız çok mutlu olurum