@ob16222 umarım yazdığım görünür, pek bilmiyorum böyle şeyleri.
hemen hemen aynı zamanda başvurmuşuz, bizimki temmuz sonu,beklemek gerçekten çok acı olmaya başladı,dediğiniz gibi önceki sabır kalmadı.inşallah biraz hızlanırlar ve bu yaz sonu ya da sonbaharda gideriz sevdiklerimizin yanına

Fadime tıraşçı
@Fadime tıraşçı
Fadime tıraşçı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Fadime tıraşçı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@samsa keşke o dediğinizi yapmayı bilsem.gerçekten bu yazdıklarımı yazabildiğime bile inanamıyorum
çok fazla mail di böyle yazışmalardı kullanmıyorum ve bilmiyorum.yine böyle ileti yazdığım zaman altına mı ilave edeceğim
nasıl yazacağımı bilmiyorum.ama başvuru tarihi 19 temmuz noa1 2 ağustos diye biliyorum. -
@ob16222 merhaba,önceki gün nişanlımın avukatı şuanda mayıs dosyalarına bakıldığını söyledi. ve umarım birazda hızlanırlarsa diye umudumu yükseltiyorum
birgün bugünler bitecek ve orada olacağız ama bi bitseydi

-
@Yusufhan-Liman siz denizli de mi yaşıyorsunuz
-
@ob16222 umarım yazdığım görünür, pek bilmiyorum böyle şeyleri.
hemen hemen aynı zamanda başvurmuşuz, bizimki temmuz sonu,beklemek gerçekten çok acı olmaya başladı,dediğiniz gibi önceki sabır kalmadı.inşallah biraz hızlanırlar ve bu yaz sonu ya da sonbaharda gideriz sevdiklerimizin yanına