@crazycells Cok tesekkurler.
Jack Fox tarafından gönderilen en iyi iletiler
Jack Fox tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almakAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@crazycells 6 aydan fazladir statu disiyim ancak evlilik yoluyla AOS yaptim bu bana statu saglamiyor mu? Ben iki yoluda denemek istiyorum.
-
RE: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almakAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@crazycells AOS basvuruyu yaptim evlilik yoluyla ve parmak izi icin gidecegim bu durumda da lotteryden kazandigim karti alamiyor muyum ?
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan J1 vizesi ile gelmistim daha sonrasinda vize degisikligi icin basvuruda bulunmadim ve uzun suredir statu disinda bulunuyorum.
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba Overstay durumda kazaninca AOS yapilabiliyor mu yoksa turkiyeye gerimi donmek gerekiyor.
-
bana lottery cikti suan evlilik yoluyla basvuruyu iptal ederek buradan 10 yillik karti hemen alabilirmiyim ama statu disinda bulunuyorum ulkede?
-
Vesikalik resimler haricinde dugun aile vs olanlari gorusmede yanimizda goturmemiz sureci etkiler mi, 485 paketi ile birlikte gondermemiz daha mi dogru olur?
-
Merhaba sponsor konusunu nasil cozebiliriz hic tanidigimiz yok esimin geliri limitin cok az altinda oldugundan avukat co sponsor bulmamizi istedi.