• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ozgurplbyk
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ozgurplbyk

@Ozgurplbyk

Nurse, Junior Web Desing and Coding

2
    İtibar
    12
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    İnternet Sitesi www.weblabes.com Konum İstanbul Yaş: 34

Ozgurplbyk Takip etme Takip Et

Ozgurplbyk tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

Merhaba, bir konuda aklıma takılan birşey var belki aranızda cevabını bilen olur. Ben 13/02/2023 tarihinde ABD Turistik vizesi aldım aynı zamanda da DV24 programının sonucunu bekliyorum. Loto’da eğer çıkarsam ve görüşme yaparsam, görüşmem de olumsuz sonuçlanırsa turist vizemi de kaybeder miyim? Biraz değişik bir sor oldu farkındayım, cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 🙂

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Ozgurplbyk
      Ozgurplbyk
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Herkese selam, daha önce 3 veya 4 kez green card denemiş fakat kazanamamıştım. 1 sene önce evlendiğim eşim ile 13/02/2023 tarihinde vize başvurusu yaptık, biz onay aldık ama onay lafını duyana kadar çok gerildik ve olumsuzduk. Bizden önce olan herkes red almıştı çünkü. Üstelik ingilizcemiz iyi olmamasına rağmen vize memuru mülakatı ingilizce olarak yaptı! Neden gidiyorsun? Nereye gidiyorsun? Ne kadar kalacaksın? Mesleğin ne? Daha önce yurt dışına çıktın mı? Amerikada yaşayan aile üyen var mı sorularını sordu ve onay yazımızı verdi. Başvuru yapacaklara belki bir katkısı olur diye paylaşmak istedim. Herkese bol şanslar.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Ozgurplbyk
      Ozgurplbyk

Ozgurplbyk tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Kanada Plus Vize Basvurusu (Can+ Visa)

@knncfc cevap bulabildiniz mi? bende başvuru aşamasındayım.

Kanada içinde yayımlandı
      Ozgurplbyk
      Ozgurplbyk

@gucarslan bilgilendirme için teşekkürler. Bazı kişiler dv kazandım ama mülakatta geçemedim diye çok sık bahsediyorlar. Ondan endişe ediyordum sadece.

Ozgurplbyk
      Ozgurplbyk

Merhaba, bir konuda aklıma takılan birşey var belki aranızda cevabını bilen olur. Ben 13/02/2023 tarihinde ABD Turistik vizesi aldım aynı zamanda da DV24 programının sonucunu bekliyorum. Loto’da eğer çıkarsam ve görüşme yaparsam, görüşmem de olumsuz sonuçlanırsa turist vizemi de kaybeder miyim? Biraz değişik bir sor oldu farkındayım, cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 🙂

Ozgurplbyk
      Ozgurplbyk
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Herkese selam, daha önce 3 veya 4 kez green card denemiş fakat kazanamamıştım. 1 sene önce evlendiğim eşim ile 13/02/2023 tarihinde vize başvurusu yaptık, biz onay aldık ama onay lafını duyana kadar çok gerildik ve olumsuzduk. Bizden önce olan herkes red almıştı çünkü. Üstelik ingilizcemiz iyi olmamasına rağmen vize memuru mülakatı ingilizce olarak yaptı! Neden gidiyorsun? Nereye gidiyorsun? Ne kadar kalacaksın? Mesleğin ne? Daha önce yurt dışına çıktın mı? Amerikada yaşayan aile üyen var mı sorularını sordu ve onay yazımızı verdi. Başvuru yapacaklara belki bir katkısı olur diye paylaşmak istedim. Herkese bol şanslar.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Ozgurplbyk
      Ozgurplbyk