Merhaba. Amerika'ya bazı vize çeşitleri için Ocak ayına randevu verildiğini kesin olarak öğrendim. K1 vizesi bekleme süresinin 22-24 ay kadar sürebileceğine dair duyumlar aldım. Bu süre gerçektende çok uzun. Sanırım resmi internet sitesi henüz güncellenmemiş olacakki sorgulama yaptığım zaman devamlı olarak
13.5 ay
brs.gndd tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
brs.gndd tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@ob16222 cevabınız için teşekkür ederim. Yazdıklarınız umut ve mutluluk verici. Teselli oldum an itibariyle

İnşallah ben yanılıyorumdur yazdıklarım konusunda. Eylül başı açılan yeni bina 1Ekim itibariyle tam kapasiteye geçecek diye açıklama yapıldı izlediyseniz. Umudumuz işlemlerin dahada hızlanması -
Merhaba. Amerika'ya bazı vize çeşitleri için Ocak ayına randevu verildiğini kesin olarak öğrendim. K1 vizesi bekleme süresinin 22-24 ay kadar sürebileceğine dair duyumlar aldım. Bu süre gerçektende çok uzun. Sanırım resmi internet sitesi henüz güncellenmemiş olacakki sorgulama yaptığım zaman devamlı olarak
13.5 ay -
@ob16222 whatsup gurubuna nasıl katılabilirm? numarası varmı?
-
@ob16222 ne gibi sağlık problemi mesela? ve sağlık problemi gösterilecek kişi Türkiye de olan nişanlımı yoksa Amerika da olan nişanlımı?