• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. omerkorkmaz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    O
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

omerkorkmaz

@omerkorkmaz

10
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

omerkorkmaz Takip etme Takip Et

omerkorkmaz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Selamlar arkadaşlar. 18 Mayıs günü vize görüşmem vardı. Tam 36 sn sürdü. Ve vizemi aldım.

X : Günaydın
      X : Ne iş yapıyor sunuz?
      X : Vizeniz onaylandı.

Tavsiye : Olabildiğince rahat olmaya çalışın. Vücut diliniz bunu göstersin. Şunu da gözlemledim. Aslında bizler vize görüşmesine gitmeden önce bizim hakkımızda bir karara varıyorlar. Umarım görüşmeleriniz olumlu geçer.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      O
      omerkorkmaz

@ahsenaydgdu

36 yaşındayım. 17 senedir bilişim sektöründe çalışıyorum. E-Ticaret danışmanlığı yapıyorum. Türkiye'de şahıs şirketim var. Amerika'da da LLC şirket kurdum.Amazon satıcısıyım aynı zamanda. DS160 formunu kendim doldurdum ve kalacağım yer olarak arkadaşımın isim soy isim ve adres bilgilerini verdim. DS160 formunda bütün soruları net olarak cevapladım. Görüşmeye gitmeden önce 134 sayfa evrak hazırladım ama bir tanesine bile bakmadılar. Benim gittiğim gün 2 banko açıktı. Birisinde Yaşlı bir kadın vardı diğerinde Esmer bir erkek vardı. Kadın ile görüşenlerden red yiyenler vardı. Ama Esmer erkek ile görüşenlerin çoğu vizeyi aldılar. Çok fazla soru sormuyorlar.

• Niçin gidiyorsunuz?
      • Nereye gidiyorsunuz?
      • Ne iş yapıyorsunuz?
      • Ne zaman geri döneceksiniz?

Bu soruları net ve hızlı bir şekilde cevap vermeniz karşı tarafa güven veriyor. Ama dediğim gibi, benim gözlemim biz görüşmeye gitmeden önce bizim hakkımızda kararı vermiş oluyorlar.

O
      omerkorkmaz
    • RE: Amerika'da Ehliyet Almak

Merhabalar,

California için SSN gerekli mi ? B1/B2 vizem var. ABD'de şirketim var ve ITIN numaram var. Utility bill olarak mobil hat faturası yeterli midir?

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      O
      omerkorkmaz

@LordBolton Hayır. 20 kişiden sadece 1 kişiden evrak istediler. O da sorunlu bir başvuruydu galiba. Onay oranı yüksek. Evet daha önce Avrupa ve Asya'da bir çok ülkeye giriş çıkışım oldu.

O
      omerkorkmaz

omerkorkmaz tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Amerika'da Ehliyet Almak

Merhabalar,

California için SSN gerekli mi ? B1/B2 vizem var. ABD'de şirketim var ve ITIN numaram var. Utility bill olarak mobil hat faturası yeterli midir?

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      O
      omerkorkmaz

@LordBolton Hayır. 20 kişiden sadece 1 kişiden evrak istediler. O da sorunlu bir başvuruydu galiba. Onay oranı yüksek. Evet daha önce Avrupa ve Asya'da bir çok ülkeye giriş çıkışım oldu.

O
      omerkorkmaz

@ahsenaydgdu

36 yaşındayım. 17 senedir bilişim sektöründe çalışıyorum. E-Ticaret danışmanlığı yapıyorum. Türkiye'de şahıs şirketim var. Amerika'da da LLC şirket kurdum.Amazon satıcısıyım aynı zamanda. DS160 formunu kendim doldurdum ve kalacağım yer olarak arkadaşımın isim soy isim ve adres bilgilerini verdim. DS160 formunda bütün soruları net olarak cevapladım. Görüşmeye gitmeden önce 134 sayfa evrak hazırladım ama bir tanesine bile bakmadılar. Benim gittiğim gün 2 banko açıktı. Birisinde Yaşlı bir kadın vardı diğerinde Esmer bir erkek vardı. Kadın ile görüşenlerden red yiyenler vardı. Ama Esmer erkek ile görüşenlerin çoğu vizeyi aldılar. Çok fazla soru sormuyorlar.

• Niçin gidiyorsunuz?
      • Nereye gidiyorsunuz?
      • Ne iş yapıyorsunuz?
      • Ne zaman geri döneceksiniz?

Bu soruları net ve hızlı bir şekilde cevap vermeniz karşı tarafa güven veriyor. Ama dediğim gibi, benim gözlemim biz görüşmeye gitmeden önce bizim hakkımızda kararı vermiş oluyorlar.

O
      omerkorkmaz

Selamlar arkadaşlar. 18 Mayıs günü vize görüşmem vardı. Tam 36 sn sürdü. Ve vizemi aldım.

X : Günaydın
      X : Ne iş yapıyor sunuz?
      X : Vizeniz onaylandı.

Tavsiye : Olabildiğince rahat olmaya çalışın. Vücut diliniz bunu göstersin. Şunu da gözlemledim. Aslında bizler vize görüşmesine gitmeden önce bizim hakkımızda bir karara varıyorlar. Umarım görüşmeleriniz olumlu geçer.

O
      omerkorkmaz