• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. emrekrdg
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

emrekrdg

@emrekrdg

1
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

emrekrdg Takip etme Takip Et

emrekrdg tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

Değerli arkadaşlar bir sorum olacak bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.

Şimdi halihazırda yurtdışında yaşıyorum yasal olarak evliyim ama eşimin benden önce ki eşinden bir çocuğu var benim herhangi bir çocuğum yok başvuru sırasında bunu belirtmem gerekiyor mu? Çocuk teknik olarak benim üvey çocuğum sayılıyor ama resmiyette hiç bir bağımız görünmüyor. Baba ve annesi kimliğinde zaten yazılı. Bu konu kafamı karıştırdı biraz. Üvey çocukları belirtin demiş ama çocuğun resmiyette herhangi bir ilişkisi yok benimle. Eşimde başvuru yapacak o çocuğu belirtecek aynı zamanda benide belirteceği için benim başvuruma çocuğu belirtmememden dolayı bir sıkıntısı olur mu? Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      E
      emrekrdg

emrekrdg tarafından gönderilen son iletiler

@cgokhan e devlet konusunda tahmin mi yoksa kesin birşey mi söylediğiniz. Resmiyette çocukla herhangi bir bağım yok. Aynı evde yaşamıyoruz zaten. Yinede belirtmek zorunda mıyım ?

E
      emrekrdg

Değerli arkadaşlar bir sorum olacak bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.

Şimdi halihazırda yurtdışında yaşıyorum yasal olarak evliyim ama eşimin benden önce ki eşinden bir çocuğu var benim herhangi bir çocuğum yok başvuru sırasında bunu belirtmem gerekiyor mu? Çocuk teknik olarak benim üvey çocuğum sayılıyor ama resmiyette hiç bir bağımız görünmüyor. Baba ve annesi kimliğinde zaten yazılı. Bu konu kafamı karıştırdı biraz. Üvey çocukları belirtin demiş ama çocuğun resmiyette herhangi bir ilişkisi yok benimle. Eşimde başvuru yapacak o çocuğu belirtecek aynı zamanda benide belirteceği için benim başvuruma çocuğu belirtmememden dolayı bir sıkıntısı olur mu? Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

E
      emrekrdg