• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. bocekli
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

bocekli

@bocekli

1
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

bocekli Takip etme Takip Et

bocekli tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

Merhabalar ben yunanistan selanik doğumluyum türkiyede yaşıyorum. Green kart başvurusu yaparken 6. Soru olan country of eligibity için yes’i mi işaretlemeliyim yoksa no diyerek turkiyeyi mi seçmeliyim? Instructionsı okuduğumda biraz kafam karıştı, ailem yunanistanda 3 sene oturum izni ile yaşarken doğdum, bu durumda DV instructionslara göre orada doğduğum için “Yunanistan’ın yerlisi” oluyorum. Her iki ülkeden birinde çekilişe katılabilme opsiyonum olduğunu anladım ama durumla ilgili ayrıntılı bilgisi olan var mıdır?

https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/dv-2025-instructions-translations/DV-2025-Instructions-Turkish.pdf#page8

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      bocekli
      bocekli

bocekli tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

Merhabalar ben yunanistan selanik doğumluyum türkiyede yaşıyorum. Green kart başvurusu yaparken 6. Soru olan country of eligibity için yes’i mi işaretlemeliyim yoksa no diyerek turkiyeyi mi seçmeliyim? Instructionsı okuduğumda biraz kafam karıştı, ailem yunanistanda 3 sene oturum izni ile yaşarken doğdum, bu durumda DV instructionslara göre orada doğduğum için “Yunanistan’ın yerlisi” oluyorum. Her iki ülkeden birinde çekilişe katılabilme opsiyonum olduğunu anladım ama durumla ilgili ayrıntılı bilgisi olan var mıdır?

https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/dv-2025-instructions-translations/DV-2025-Instructions-Turkish.pdf#page8

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      bocekli
      bocekli