• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. crystallize halo of moon
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

crystallize halo of moon

@crystallize halo of moon

0
    İtibar
    2
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

crystallize halo of moon Takip etme Takip Et

crystallize halo of moon tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

@yonca_2020 öncelikle teşekkür ederim cevabınız için 1-benim Amerikada dayım ve teyzem var ikisi de evli.Aileleri ile oturdukları ikametgahları var ikametgah olarak orayı göstersem olur mu ?

2.ssn hakkında konsolosluğa sormuştum ssn başvurusu Türkiyeden olmuyormuş en yakın Atinadan veya direk amerikadan oluyormuş tabi ben soralı 2 sene olmuş acaba online veya posta şeklinde de başvuru oluyor mudur onu merak ettim çünkü aynı green cart gibi birçok evrak istiyorlar ssn imin olmamasının sebebi amerikada yaşamadığım için bu yüzden geçen yıllar içinde amerikada olmadığımı kanıtlamam gerekiyor sizin bu konuda bilginiz var mı yani ssn başvurusu online veya eposta ile oluyor mu ?
      Çünkü abd ye hemen yakın zamanda gidemem

3-Yüksek miktarda bir banka hesabı veya yüksek miktarda mal varlığı veya herhangi bir yüksek gelir gösterebilirsek sponsora illa gerek oluyor mu ?

Rica etsem bunları da cevaplayabilir misiniz

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      crystallize halo of moon
      crystallize halo of moon
    • RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)

Merhaba ben yenilerdenim dolayısıyla kafam biraz karışık yardımcı olursanız sevinirim benim durumum biraz farklı sanırım.Ben Abd vatandaşıyım ve eşim için green card başvurusu yapmak istiyorum 4 senelik evliyiz çocuğumuz yok.Vatandaş olmam annem sebebi ile oldu annem evlenmeden önce amerikada 10 sene yaşadı ve vatandaş oldu ben doğduktan 2 sene sonra benim için başvuru yaptı bende vatandaş oldum

1. Sorum türkiyede doğdum amerikada hiç yaşamadım sadece bir iki kere çocukken tatilde gittik dolayısıyla orada ikametgahım yok bu sorun olur mu ?
        2.Doğduğumdan beri Türkiyede yaşadığım için SSN numaram yok bu sıkıntı olur mu? Daha doğrusu amerikada resmi olarak hiçbir şeyim yok
        3-anladığım kadarıyla eşimle ikimizde türkiyede isek bile I-130 ve I-130A formlarını online doldurup belgeleri de posta ile gönderebiliyoruz yani amerikaya gitmemize gerek yok öyle değil mi?

Şimdiden teşekkür ederim

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      crystallize halo of moon
      crystallize halo of moon