• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Aydın Ayyıldız
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Aydın Ayyıldız

@Aydın Ayyıldız

1
    İtibar
    164
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Aydın Ayyıldız Takip etme Takip Et

Aydın Ayyıldız tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@cagatay-ince , merhabalar benim durumunda senle aynı .Nvc dosyayı kabul ettikten(1 Şubat 2018 de uscıs ten aldı ) 5 ay sonra case numarası ve invoice numarası verdi.sonra o numaralarla ilk önce fee ödemeler yapıldı,ds260 doldurdum,civil document elektronik ortamda doldurdum 10 gün sonra evraklar onaylandı , interview tarihi bekleyin maili geldi.20 gün sonrada interview tarihi yazan mail geldi.orada açıklamalar var takip etmelisiniz .uzatmayalım 28 Ağustos interview tarihim ve şuan 27 Ağustos Ankara'da oteldeyim yarın sabahı iple çekiyorum.ilerleyen günlerde bütün bu süreci ayrıntılı yazarım başkalarının da yararlanması için

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Aydın Ayyıldız
      Aydın Ayyıldız

Aydın Ayyıldız tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@cagatay-ince , merhabalar benim durumunda senle aynı .Nvc dosyayı kabul ettikten(1 Şubat 2018 de uscıs ten aldı ) 5 ay sonra case numarası ve invoice numarası verdi.sonra o numaralarla ilk önce fee ödemeler yapıldı,ds260 doldurdum,civil document elektronik ortamda doldurdum 10 gün sonra evraklar onaylandı , interview tarihi bekleyin maili geldi.20 gün sonrada interview tarihi yazan mail geldi.orada açıklamalar var takip etmelisiniz .uzatmayalım 28 Ağustos interview tarihim ve şuan 27 Ağustos Ankara'da oteldeyim yarın sabahı iple çekiyorum.ilerleyen günlerde bütün bu süreci ayrıntılı yazarım başkalarının da yararlanması için

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Aydın Ayyıldız
      Aydın Ayyıldız