Merhaba bizim de 3. Başvurumuz disardab takip ediyordum ancak 3 gün kala şans dilemek için yazmak istedim dilerim gönlünce isteyen ve gidebilecek olanlara çıkar da kimsenin hakkı yanmaz .Evliyim eşimle ayrı ayrı başvurduk 11 yaşında kızımın şansına olmasını diliyorum. 
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
B
batlanbus tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar ben de bu sene ilk kez basvuru yaptim esimle, bir de kızımız var, bilgilendirici olmasi açısından üye oldum notlar almaya bile basladim sanki çıkmıscasina,şimdiden hepimize bol şans:)
batlanbus tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba bizim de 3. Başvurumuz disardab takip ediyordum ancak 3 gün kala şans dilemek için yazmak istedim dilerim gönlünce isteyen ve gidebilecek olanlara çıkar da kimsenin hakkı yanmaz .Evliyim eşimle ayrı ayrı başvurduk 11 yaşında kızımın şansına olmasını diliyorum.

-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar ben de bu sene ilk kez basvuru yaptim esimle, bir de kızımız var, bilgilendirici olmasi açısından üye oldum notlar almaya bile basladim sanki çıkmıscasina,şimdiden hepimize bol şans:)