@ATS16 Cevabınız için teşekkürler. Şeffaf bir şekilde Ds-160 formunu doldurdum ve formu doldururken beklemediğim bir şekilde amerikada driver license olup olmadığını sordu. Abimle 8000 millik road trip yapacağımız için ve işimde de bana yarar sağlayacağını düşündüğümüzden dolayı abim bana new jersey’den ehliyet aldırdı. Umarım negatif bir etki bırakmaz. Sonucu sizlerle paylaşacağım.
berkaycerah tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@EasternStar Vizem onaylandı dediğiniz gibi geri döneceğime dair staj kabul belgelerimi, transkriptimi götürdüm ve vize görevlisi sadece transkriptimi istemesine rağmen tüm staj belgelerimi de beraberinde verdim ve hepsini inceledi. Bunun yardımcı olduğuna düşünüyorum yardımınız için de teşekkür ederim.
berkaycerah tarafından gönderilen son iletiler
-
@EasternStar Vizem onaylandı dediğiniz gibi geri döneceğime dair staj kabul belgelerimi, transkriptimi götürdüm ve vize görevlisi sadece transkriptimi istemesine rağmen tüm staj belgelerimi de beraberinde verdim ve hepsini inceledi. Bunun yardımcı olduğuna düşünüyorum yardımınız için de teşekkür ederim.
-
@ATS16 Cevabınız için teşekkürler. Şeffaf bir şekilde Ds-160 formunu doldurdum ve formu doldururken beklemediğim bir şekilde amerikada driver license olup olmadığını sordu. Abimle 8000 millik road trip yapacağımız için ve işimde de bana yarar sağlayacağını düşündüğümüzden dolayı abim bana new jersey’den ehliyet aldırdı. Umarım negatif bir etki bırakmaz. Sonucu sizlerle paylaşacağım.
-
Merhabalar, 25 haziran günü Ankara konsolosluğunda turistik vize randevum var. Pasaportumda iki tane j-1 Amerika vizesi var ve ikincisinde abim Greencard talihlisi olarak Amerika'ya göç etti ve travel kısmında beraberdik. DS-160 formunu dolduracağım ancak kafam abimin Amerika'da Greencardlı olarak ikamet etmesinden dolayı biraz karışık. Bu konuda yardımcı olabilecek var ise çok mutlu olurum.
-
RE: ABD Vatandaşı ve Göçmen yakınlarının B1/B2 vize başvurularıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhabalar;
Makine Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi olarak 25 haziran tarihinde Ankara konsolosluğunda turistik vize görüşmem var. Bundan önce 2022 ve 2023 yıllarında J-1 vizesi ile Amerika'da bulundum ve onun haricinde Sırbistan, Katar, Rusya gibi ülkelere seyahatlerim oldu. Abim de 2022 yılının Kasım ayında Amerika'ya yeşil kart talihlisi olarak göç etti ve yazın 2 haftalık bir road tripten sonra Türkiye'ye okulumu bitirmek amacıyla döndüm ancak yaz stajlarımı Amerika'ya gittiğimden dolayı yapamadığım için mezuniyetim uzuyor. Bu durumda turistik vize görüşmem için ne gibi önerileriniz olabilir ve asıl merak ettiğim ve herkesin dediği abimin orada olması benim vizeyi almama engel midir?
Şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim.