• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ibrahim meral
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ibrahim meral

@ibrahim meral

21
    İtibar
    14
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ibrahim meral Takip etme Takip Et

ibrahim meral tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

Vee bir diğer 19 yaşında kazanan ben. Bende öyle uzun uzun yazmak yerine kısaca özetliyeyim çünkü diğer arkadaşlarla aynı günde girdiğim için pek bi farklılaklar olmadı ve benimkide baya bi benzerdi o yüzden farklı olan kısımlarını anlatmak istiyorum.

1- Sağlık muayenesinde diğer arkadaşlara nazaran, doğduğumdan beri yaptırmış olduğum tüm aşıların belgeleri vardı. Bu yüzden 270 dolara ek olarak sadece 8 dolarlık bir fark ödedim 1 tane mix aşı vurdular (aşı kartlarımda oldu diye görünüyordu ama).

2- Ben akrabamın adresini vermiştim onunla çalışacak mısın neden orası gibi sorular sordular mülakatı yarısını ingilizce yarısını türkçe yaptım mülakatı yapanın isteği üzerine (geçen yıl polonyada dil eğitimi almıştım bundan dolayı herhalde) 5-6 tane soru sordu.

3- İstenilen belgelerde yazmamasına rağmen birde belge teslimi sırasında öğrenci belgesi istediler ben ne olur ne olmaz diye elimde olan tüm belgelerle gittim. Az olup uğraşmaktansa fazla olup elimde taşımayı tercih ettim.

Benimle aynı gün mülakata girenler arasındaki tüm farklılıklar bunlardı. Şimdi tek şey uçak bileti almak herkesin hakkında hayırlısını diliyorum her sorumu cevapladıkları için adminlere teşekkür ediyorum.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      ibrahim meral
      ibrahim meral

ibrahim meral tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

Vee bir diğer 19 yaşında kazanan ben. Bende öyle uzun uzun yazmak yerine kısaca özetliyeyim çünkü diğer arkadaşlarla aynı günde girdiğim için pek bi farklılaklar olmadı ve benimkide baya bi benzerdi o yüzden farklı olan kısımlarını anlatmak istiyorum.

1- Sağlık muayenesinde diğer arkadaşlara nazaran, doğduğumdan beri yaptırmış olduğum tüm aşıların belgeleri vardı. Bu yüzden 270 dolara ek olarak sadece 8 dolarlık bir fark ödedim 1 tane mix aşı vurdular (aşı kartlarımda oldu diye görünüyordu ama).

2- Ben akrabamın adresini vermiştim onunla çalışacak mısın neden orası gibi sorular sordular mülakatı yarısını ingilizce yarısını türkçe yaptım mülakatı yapanın isteği üzerine (geçen yıl polonyada dil eğitimi almıştım bundan dolayı herhalde) 5-6 tane soru sordu.

3- İstenilen belgelerde yazmamasına rağmen birde belge teslimi sırasında öğrenci belgesi istediler ben ne olur ne olmaz diye elimde olan tüm belgelerle gittim. Az olup uğraşmaktansa fazla olup elimde taşımayı tercih ettim.

Benimle aynı gün mülakata girenler arasındaki tüm farklılıklar bunlardı. Şimdi tek şey uçak bileti almak herkesin hakkında hayırlısını diliyorum her sorumu cevapladıkları için adminlere teşekkür ediyorum.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      ibrahim meral
      ibrahim meral