• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Yunus KILIÇ
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Yunus KILIÇ

@Yunus KILIÇ

7
    İtibar
    12
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Yunus KILIÇ Takip etme Takip Et

Yunus KILIÇ tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Herkese iyi akşamlar. Bu sabahki randevum olumlu sonuçlandı. 32 yaşında bekar erkek bir profilim. Belki bir arkadaşımın sorularının cevabı olur diye deneyimimi paylaşmak istiyorum.
      Randevum sabah 8'di. 7:30 da kapidayim guzel bir ankara sogugu yedik 🙂 tam 8de bile gelenler oldu görevliler ön sıraya aldılar. Sanirim erken gitmenin +si olmuyor. İceride hersey cok seri ilerliyor. Guvenlik kontrolü+ ds160 kayit+parmak izi+mulakat gorusmesi hepsi 30dk da bitti. Kısa boylu gözlüklü minyon erkek görevli ile yaptık görüşmeyi. Gözlüklü ablamız yine yargı dağıtıyordu 🙂 onay vermedi kimseye..(benim bulunduğum süre içerisinde ben şahit olmadım)

B: Merhaba, günaydın
      G: gunaydin, do you speak english
      B: yes, but i want to speak turkish please
      G: "ok" diyip tercuman çağırdı.
      G: neden amerikaya gitmek istiyorsunuz
      B: bu yılki yillik iznimin 2 haftasini yaz tatilimi ulkenizde gecirmek istiyorum
      G: nereye gideceksiniz
      B: miami ve orlando
      G: ne kadar kalacaksiniz
      B: 2 hafta
      G: ne is yapiyorsunuz
      B: askeri personel olarak gorev yapiyorum
      G: isinizden biraz daha bahseder misiniz. Goreviniz nedir. Kac yildir bu isi yapıyorsunuz
      B: 9 yildir gorev yapiyorum. Hava kuvvetlerinde piyadeyim.
      G: evli misiniz
      B: hayır evli değilim (bekarim ve evli degilim kelimeleri arasinda git gel yasadim. Evli degilim demek daha mantikli geldi)
      G: birisiyle mi seyahat edeceksiniz yoksa tek mi
      B: tek
      G: (pasaport sayfalarina bakmaya basladi) hangi ülkeleri ziyaret ettiniz
      B: 5 balkan ulkesi + fransa, ispanya, yunanistan. (2 schengenim vardi birisi 45 gunluk fransa, digeri 6 günlük avusturya)
      G: fransada kac gun kaldiniz
      B: 17 gun
      G: mesleginizi seviyor musunuz
      B: (gulerek kollarimi iki yana actim:) ) emin olun sevmesem 9 yil kimse askerlige katlanmaz.
      G: (kahkaha atmaya basladi) tebrikler vizeniz onaylandi, iyi tatiller.(Turkce)

Biraz fazla soru sordu gibi geldi bana ama sonucun olumlu olmasina degdi

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Yunus KILIÇ
      Yunus KILIÇ

Yunus KILIÇ tarafından gönderilen son iletiler

• RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Herkese iyi akşamlar. Bu sabahki randevum olumlu sonuçlandı. 32 yaşında bekar erkek bir profilim. Belki bir arkadaşımın sorularının cevabı olur diye deneyimimi paylaşmak istiyorum.
      Randevum sabah 8'di. 7:30 da kapidayim guzel bir ankara sogugu yedik 🙂 tam 8de bile gelenler oldu görevliler ön sıraya aldılar. Sanirim erken gitmenin +si olmuyor. İceride hersey cok seri ilerliyor. Guvenlik kontrolü+ ds160 kayit+parmak izi+mulakat gorusmesi hepsi 30dk da bitti. Kısa boylu gözlüklü minyon erkek görevli ile yaptık görüşmeyi. Gözlüklü ablamız yine yargı dağıtıyordu 🙂 onay vermedi kimseye..(benim bulunduğum süre içerisinde ben şahit olmadım)

B: Merhaba, günaydın
      G: gunaydin, do you speak english
      B: yes, but i want to speak turkish please
      G: "ok" diyip tercuman çağırdı.
      G: neden amerikaya gitmek istiyorsunuz
      B: bu yılki yillik iznimin 2 haftasini yaz tatilimi ulkenizde gecirmek istiyorum
      G: nereye gideceksiniz
      B: miami ve orlando
      G: ne kadar kalacaksiniz
      B: 2 hafta
      G: ne is yapiyorsunuz
      B: askeri personel olarak gorev yapiyorum
      G: isinizden biraz daha bahseder misiniz. Goreviniz nedir. Kac yildir bu isi yapıyorsunuz
      B: 9 yildir gorev yapiyorum. Hava kuvvetlerinde piyadeyim.
      G: evli misiniz
      B: hayır evli değilim (bekarim ve evli degilim kelimeleri arasinda git gel yasadim. Evli degilim demek daha mantikli geldi)
      G: birisiyle mi seyahat edeceksiniz yoksa tek mi
      B: tek
      G: (pasaport sayfalarina bakmaya basladi) hangi ülkeleri ziyaret ettiniz
      B: 5 balkan ulkesi + fransa, ispanya, yunanistan. (2 schengenim vardi birisi 45 gunluk fransa, digeri 6 günlük avusturya)
      G: fransada kac gun kaldiniz
      B: 17 gun
      G: mesleginizi seviyor musunuz
      B: (gulerek kollarimi iki yana actim:) ) emin olun sevmesem 9 yil kimse askerlige katlanmaz.
      G: (kahkaha atmaya basladi) tebrikler vizeniz onaylandi, iyi tatiller.(Turkce)

Biraz fazla soru sordu gibi geldi bana ama sonucun olumlu olmasina degdi

Yunus KILIÇ
      Yunus KILIÇ
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Herkese Selamlar
      Turist vizesi randevum ve vize görüşmesi hakkında sorularım var. Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa çok memnum olurum. Şimdiden teşekkürler.
      30 yasındayım, bekarım ve 9 yıllık askerim. 2 adet konut ve 3 araç ruhsatım var. 2025 yaz izin döneminde tek başıma Miami ve Orlando turu yapmak istiyorum. Önceki seyahatlerimi de yalnız yaptım. Daha önceden balkan turu ve aile-akraba ziyareti amaçlı Fransa'dan 1 adet Schengen vizem mevcut. UK vize başvurusu da yapmayı düşünüyorum. Schengen ya da UK vizelerinin mülakattan önce yakın tarihte olmaları eksi bir durum olarak yansır mı? Tecrübelerinize dayanarak sizce bu profil ile onay alma durumum nedir?

Yunus KILIÇ
      Yunus KILIÇ
    • RE: Turist vizesi randevusunu Ankara'dan İstanbul’a taşıyabilir miyim?

Peki ds160 formunda İstanbul yazıp mülakata başka ülkede girebilir miyiz? Örneğin Azerbaycan-Bakü 1-2 ay sonrasına randevu bulunabiliyor.

Yunus KILIÇ
      Yunus KILIÇ