Merhaba arkadaşlar, noa2 den sonra sıra neyi beklemeye geliyor? Nvc ye dosyalarım gitti.. şimdi nvc nin belgeleri ankaraya göndermesini, o sırada maille bildirmesini ve ankaraya ulaştıktan sonra da ordan mı randevu vermelerini beklemeliyim?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Sevinç Danış
@Sevinç Danış
Sevinç Danış tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Sevinç Danış tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhaba tekrardan, nvc nin sitesinde time frames olarak 3 başlık yer alıyor, 1.current case file creation time 2.current case review time 3.current public inquiry form response time..
Ben welcome letter bekliyorum simdilik..
Anladigim kadariyla 1. Basliga bakmaliyim ama panikten birkac kisi daha onaylasin istiyorum.. -
Merhaba arkadaşlar, noa2 den sonra sıra neyi beklemeye geliyor? Nvc ye dosyalarım gitti.. şimdi nvc nin belgeleri ankaraya göndermesini, o sırada maille bildirmesini ve ankaraya ulaştıktan sonra da ordan mı randevu vermelerini beklemeliyim?