• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Deniz C
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Deniz C

@Deniz C

0
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Deniz C Takip etme Takip Et

Deniz C tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ( J ) Değişim Programı Vizeleri

Merhaba, benim de birkaç sorum olacaktı.
      Ben ve nişanlım doktoruz, ikimiz de Amerika'ya yerleşmek istiyoruz. Ben gerekli sınavları verdim ve başvurularımı yaptım. Buradaki birçok uzmanlık J-1 vizesi veriyor ve uzmanlık eğitimi başlangıç tarihi temmuz ayı. Nişanlım ise henüz herhangi bir uzmanlığa başvurmadı.

1. Ben yeşil kart için çekilişe katılırsam, çıkıp çıkmamasından bağımsız olarak J-1 sürecini etkiler mi? (Zira çıksa bile GC elime temmuz ayından sonra geçecek ve J-1 de çıkmazsa ben eğitime başlayamayacağım.) J-1, "nonimmigrant" olduğu için GC'ye başvurmak, benim göçmen olmak istediğimi gösterir mi?
      2. Nişanlımla birkaç ay içinde evlenmeyi planlıyoruz. Önemli bir ayrıntı mıdır bilmiyorum ama, muhtemelen mayıstan önce evleneceğiz. Şayet ona çıkarsa, o aldıktan sonra ben de herhangi bir sorun olmadan onun üzerinden GC'ye başvurabilir miyim? Çekilişle kazananlar, kazandıktan sonra evlenseler de yeni eşleri için herhangi bir bekleme süresi var mıdır?
      3. Şayet nişanlıma çıkmazsa, daha sonra onun J-2 çıkartmasında problem olur mu?
      4. ABD'de asistanlık esnasında J-1 sahibiyken başvurduğumuzda yine çıkmazsa, ileride burada H1-B'ye geçmekte problem olur mu? Çünkü J-1 alırken amacımızın göçmenlik olmadığını taahhüt ediyoruz ve doktorlara özel J-1 waiver durumundan yararlanmayı kaçırmak istemeyiz.
        Teşekkürler.
      Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      Deniz C
      Deniz C