• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Mutlu Pudak
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Mutlu Pudak

@Mutlu Pudak

1
    İtibar
    11
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Mutlu Pudak Takip etme Takip Et

Mutlu Pudak tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2023 Sohbet Odası

@ibrahimasar tesekkur ederim yorumunuz icin...inanirmisiniz dediginiz gibi yillardir arastiriyorum bir turlu cevabini alamadim..hastaneyi aradigimida oradaki doktor kesinlikle olmaz demisti.bulasici bir hastalik oldugu icin... 3milyon dolara kadar yatirim yapmaniz gerekiyo demisti...bizde boylece caymistik cekilise katilmaktan..dun hastaneyi aradim oradaki hanfendi kesinlikle sorun olmaz.sadece saglik raporunuza islenir dedi..tekrar umut bagladim.yarin form dodurucam.hayirlisiysa olur insallah.cok heyecanliyim...

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Mutlu Pudak
      Mutlu Pudak

Mutlu Pudak tarafından gönderilen son iletiler

@ibrahimasar tesekkur ederim yorumunuz icin...inanirmisiniz dediginiz gibi yillardir arastiriyorum bir turlu cevabini alamadim..hastaneyi aradigimida oradaki doktor kesinlikle olmaz demisti.bulasici bir hastalik oldugu icin... 3milyon dolara kadar yatirim yapmaniz gerekiyo demisti...bizde boylece caymistik cekilise katilmaktan..dun hastaneyi aradim oradaki hanfendi kesinlikle sorun olmaz.sadece saglik raporunuza islenir dedi..tekrar umut bagladim.yarin form dodurucam.hayirlisiysa olur insallah.cok heyecanliyim...

Mutlu Pudak
      Mutlu Pudak

arkadaslar lutfen net bilgisi olanlar cevaplasin..kronik hepatit b cekilise katilmama engelmidir degilmidir?eger hicbirsekilde kabul edilmiyorsa basvuru yapip bosuna umutlanmak istemiyorum

Mutlu Pudak
      Mutlu Pudak