Tesekkür ederim. Konsolosluktan gelen cevapta randevu tarihinden itibaren 1 yil icinde esim adına yeni randevu tarihi olusturulursa dosyanin aktif halde kalabilecegi soylendi.21yas altı cocuklar icin ABD ye giris yapıp GC aldıktan sonra F2A başvurusu yapmak daha kısa olabileceği ifade edildi. ABD vatandaşının kardesleri icin normalde ayrılan GC kotası sınırlı oldugundan bu acilan dosyamiz belkide 5 ile 10 yil arası surebiliyormus.Ama F2A enfazla 2 yada 3 arasıida neticilenebilirmis.
mettehann tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
mettehann tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@crazycells cevaplarınız için teşekkür ederim.Vizem onaylandı.Ekimde gitmeyi planlıyorum.IR-5 greencard alıyorum.Greencard ücretinide kredi kartı ile ödedim.Şimdi sadece eşim için yeni randevu tarihi bulmaya çalışıyorum.Çocuklar için F2A ya nasıl başvuracağımı bilmiyorum.ABD ye gidince bu konuyu halletmeye çalışacağım.Selamlar...
-
Tesekkür ederim. Konsolosluktan gelen cevapta randevu tarihinden itibaren 1 yil icinde esim adına yeni randevu tarihi olusturulursa dosyanin aktif halde kalabilecegi soylendi.21yas altı cocuklar icin ABD ye giris yapıp GC aldıktan sonra F2A başvurusu yapmak daha kısa olabileceği ifade edildi. ABD vatandaşının kardesleri icin normalde ayrılan GC kotası sınırlı oldugundan bu acilan dosyamiz belkide 5 ile 10 yil arası surebiliyormus.Ama F2A enfazla 2 yada 3 arasıida neticilenebilirmis.
-
Vize türü:IR5.1999 NY doğumlu, ABD vatandaşı büyük oğlumun sponsorluğu ile Eşim ve benim için GC randevu tarihi 02.08.2023 olarak email yolu ile bildirildi.Eşimin dosyasının ilk oluşturulma tarihi 25.02.2022,güncelleme tarihi 20.06.2023dür.İlk önce ailenin babası olarak ABD ye gelip düzen oluşturmak istiyorum.Kendim için vize işlemlerini tamamladıktan sonra eşim ve 2 çocuğum için daha sonra işlemleri yapmak istiyoruz.
1(Bir) yıl içinde işlemleri başlatılması gerektiğine dair bir yazı okumuştum.Hak kaybına uğramamak için Eşim için en geç hangi tarihe randevuyu ertelemeli ve göçmen vize işlemlerini yapmalıyız? -
RE: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhaba @crazycells 22 yaşındaki Abd vatandaşı oğlum kanalı ile eşim ve 18 yaş altı 2 kardeşi için GC başvurusunu yaptık. Dosya USCIS te bekliyor. Oğlum Türkiye'de üniversite öğrencisi.I-864 doldururken ailenin imkanlarını mı formda belirtmemiz gerekiyor?