Günaydın arkadaşlar. Bu sene ilk başvurumdu ve olmadı. Hayallerim yıkıldı. Her sabah işe giderken dinlediğim şarkılarda kendimi Amerikada hayal ediyordum. Şuan aynı şarkıları dinlerken aşırı bir boşluk yaşıyorum. Aileme belli etmiyorum pek ama çok üzgünüm halen. Hepimiz için hayırlısı olsun. 
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
M
mehmetugce tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
mehmetugce tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Günaydın arkadaşlar. Bu sene ilk başvurumdu ve olmadı. Hayallerim yıkıldı. Her sabah işe giderken dinlediğim şarkılarda kendimi Amerikada hayal ediyordum. Şuan aynı şarkıları dinlerken aşırı bir boşluk yaşıyorum. Aileme belli etmiyorum pek ama çok üzgünüm halen. Hepimiz için hayırlısı olsun.

-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@denizci10 51mmx51mm ve 5cmx5cm ölçülerinden hangisi doğruymuş acaba bizimkisi 5e 5 ama kafam karıştı
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar günaydın. Fotoğraf özellikleri hakkında bir sorum var. 51mmx51mm mi yoksa 5cmx5cm mi olması lazım? Bu çok fark eder mi? Bizim fotoğraflarımız 5e 5 ve dvlottery photo checker da kontrol ettiğimde hata vermiyor. Kabul edilir değil mi? Şimdiden çok teşekkürler. Herkese bol şans dilerim.