• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yukcelll
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Y
    • Takip Edilenler 4
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yukcelll

@yukcelll

4
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    4
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Bursa Yaş: 41

yukcelll Takip etme Takip Et

yukcelll tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2023 Sohbet Odası

Arkadaşlar cümleten herkese merhabalar.

Gerçi dereyi görmeden paçayı sivamak denir buna ama neyse.

Benim bir sorum olacak.?

Dv 2023 diyelimki çıktı mutluluktan havalara uçtuk falan neyse geliyor asıl mesele evli ve iki çocuk babasıyım. Eşimle bu konunun tartışmasını yapıp duruyoruz ben diyorumki ilk etapta çocukları götürmeyelim büyükler baksın oradaki düzeni kuralım en fazla 1 sene sonra gelir alırız ve hep beraber döneriz ABD'ye diye düşünüyorum.
      Fakat eşim bu konuya hiç sıcak bakmıyor çocuklarda gelecek bizimle diyor.

Hep beraber gittik diyelim ilk etapta hepimiz çok zorlanacagiz çocukların alışma süreci belki daha kolay olur ama yol iz bilmeden sanki çocuklarla daha zor olur gibi geliyor bana.
      E tabi 4 kişi gitmenin masrafi ve bankadaki 4 kişilik para olayida kurdan dolayı şimdiden düşündürüyor beni.

Benim gibi bu durumda olan varmi aramızda veya bu konuda yardımcı olabilecek Bi arkadaş.

Şimdiden teşekkür ederim herkese bol şans

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Y
      yukcelll

Benim'de ilk başvurum olacak.

Cümleten hakkımızda hayırlısı olsun.

Y
      yukcelll

Arkadaşlar öncelikle herkesin şansı bol olsun.

Bi Telegram grubunda şöyle bi yazıyla karşılaştım.

Hesabınızda 12 ay önce açılmış bir hesap ve 12 ay boyunca aktarılan para ile toplam 15 K dolar. Hesap açacaksınız ve 12 ay boyunca oraya para yatiracaksiniz arkadaşlar bakmadiniz mi?

Bir de not düşülmüş. Eğer yüklü miktarda bir para akışı gözlemlenirse sebebi ile ilgili bilgi istenebilir diye. Yani atıyorum 3 ay evvel yüklü bir para aktardın. Onu nerden nasıl temin ettin belgesi istenecek. Açıkça yazmışlar.

BAŞVURANIN KENDİ KAYNAKLARI
      Yasanın kamuya maddi yük olmama hükmünü kendi mali kaynakları ile yerine getirmeyi planlayan bir başvuru sahibi, aşağıdaki kaynaklardan bir veya daha fazlasından gelen maddi gelirinin kanıtlarını Konsolosluk Görevlisine vermelidir:

Başvuranın güncel banka hesap bakiyesini, hesabın açılış tarihini, son oniki ay içerisinde para yatırma ve çekme miktarlarını ve yıl içerisindeki ortalamasını gösteren, bankanın kıdemli bir yetkilisi tarafından verilen beyan. (Yakın tarihlerde olağandışı fazla miktarda para yatırılmış ise bununla ilgili açıklama verilmelidir);

Green card resmi kaynagi "başvuranın kendi kaynakları" bölümünde.

Böyle birşey gerçekten varmı acaba.?

Y
      yukcelll

yukcelll tarafından gönderilen son iletiler

Arkadaşlar cümleten herkese merhabalar.

Gerçi dereyi görmeden paçayı sivamak denir buna ama neyse.

Benim bir sorum olacak.?

Dv 2023 diyelimki çıktı mutluluktan havalara uçtuk falan neyse geliyor asıl mesele evli ve iki çocuk babasıyım. Eşimle bu konunun tartışmasını yapıp duruyoruz ben diyorumki ilk etapta çocukları götürmeyelim büyükler baksın oradaki düzeni kuralım en fazla 1 sene sonra gelir alırız ve hep beraber döneriz ABD'ye diye düşünüyorum.
      Fakat eşim bu konuya hiç sıcak bakmıyor çocuklarda gelecek bizimle diyor.

Hep beraber gittik diyelim ilk etapta hepimiz çok zorlanacagiz çocukların alışma süreci belki daha kolay olur ama yol iz bilmeden sanki çocuklarla daha zor olur gibi geliyor bana.
      E tabi 4 kişi gitmenin masrafi ve bankadaki 4 kişilik para olayida kurdan dolayı şimdiden düşündürüyor beni.

Benim gibi bu durumda olan varmi aramızda veya bu konuda yardımcı olabilecek Bi arkadaş.

Şimdiden teşekkür ederim herkese bol şans

Y
      yukcelll

Arkadaşlar öncelikle herkesin şansı bol olsun.

Bi Telegram grubunda şöyle bi yazıyla karşılaştım.

Hesabınızda 12 ay önce açılmış bir hesap ve 12 ay boyunca aktarılan para ile toplam 15 K dolar. Hesap açacaksınız ve 12 ay boyunca oraya para yatiracaksiniz arkadaşlar bakmadiniz mi?

Bir de not düşülmüş. Eğer yüklü miktarda bir para akışı gözlemlenirse sebebi ile ilgili bilgi istenebilir diye. Yani atıyorum 3 ay evvel yüklü bir para aktardın. Onu nerden nasıl temin ettin belgesi istenecek. Açıkça yazmışlar.

BAŞVURANIN KENDİ KAYNAKLARI
      Yasanın kamuya maddi yük olmama hükmünü kendi mali kaynakları ile yerine getirmeyi planlayan bir başvuru sahibi, aşağıdaki kaynaklardan bir veya daha fazlasından gelen maddi gelirinin kanıtlarını Konsolosluk Görevlisine vermelidir:

Başvuranın güncel banka hesap bakiyesini, hesabın açılış tarihini, son oniki ay içerisinde para yatırma ve çekme miktarlarını ve yıl içerisindeki ortalamasını gösteren, bankanın kıdemli bir yetkilisi tarafından verilen beyan. (Yakın tarihlerde olağandışı fazla miktarda para yatırılmış ise bununla ilgili açıklama verilmelidir);

Green card resmi kaynagi "başvuranın kendi kaynakları" bölümünde.

Böyle birşey gerçekten varmı acaba.?

Y
      yukcelll

Benim'de ilk başvurum olacak.

Cümleten hakkımızda hayırlısı olsun.

Y
      yukcelll