• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. bigsmoke
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 2
    • İleti 3
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

bigsmoke

@bigsmoke

1
    İtibar
    206
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

bigsmoke Takip etme Takip Et

bigsmoke tarafından gönderilen en iyi iletiler

• SSN takibi

Merhabalar. Bir kaç gün içinde ikinci girşimi yapacağım. green card ım belirttiğim adrese gelmiş fakat SSN gelmemiş. ben ds formunda gelmesini istemiştim.

aklımda bir kaç soru var. SSN kötü niyetli insanların eline geçmiş olabilir mi. teslim edilip edilmediğini internetten öğrenebilir miyim?
      eğer teslim edilmediyse SSN almak için başburmaya gittiğimde yanımda sadece green card ın olması yeterli midir?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      B
      bigsmoke

bigsmoke tarafından gönderilen son iletiler

• SSN takibi

Merhabalar. Bir kaç gün içinde ikinci girşimi yapacağım. green card ım belirttiğim adrese gelmiş fakat SSN gelmemiş. ben ds formunda gelmesini istemiştim.

aklımda bir kaç soru var. SSN kötü niyetli insanların eline geçmiş olabilir mi. teslim edilip edilmediğini internetten öğrenebilir miyim?
      eğer teslim edilmediyse SSN almak için başburmaya gittiğimde yanımda sadece green card ın olması yeterli midir?

B
      bigsmoke
    • RE: ikinci girişten önce birkaç önemli soru

ilk girşimi 2018 nisanda yaptım yani daha 3 ay oldu. cevaplarınız için çok teşekkürler 🙂

B
      bigsmoke
    • ikinci girişten önce birkaç önemli soru

Herkese merhaba aranızda yeniyim. abd ye ikinci girşimi yapacağım öğrenci olduğumdan dolayı 2 ay kalıp geri dönmek zorundayım. bir kaç önemli sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1. new york a gideceğim. türk ehliyeti 6 ay geçerli diye biliyorum. yani benim ekime kadar geçerli olacak ben eylül de döneceğim. bu bilgi doğru mu gerçekten 6 ay mı.
        polis çevirdiğinde göstermem gereken sadece türk ehliyetim ve pasaportum mu olacak? çıkarmam gereken bi belge var mı? 6 ay geçerli olduğuna dair polise bilgi vermek için.
        2)SSN almak zor mu green cardım ve pasaportumla gittiğimde almak ne kadar sürer. ve İngilizcem hiç iyi değil
        3)telefon hattı nerden almalıyım. ben türkiyeye döndüğümde o hattın parasını ödememem lazım. yani bir kaç aylık bir hat olmalı.
        4)maaşlar elden mi veriliyor.?
        5)ikinci giriş olduğu için vatandaşlar bölümünden gireceğim diye biliyorum. bana ne sorarlar ne yapmalıyım?
      B
      bigsmoke