• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Lylord
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Lylord

@Lylord

1
    İtibar
    13
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Lylord Takip etme Takip Et

Lylord tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Pandemi devam ederken F-1 vizesi alabilen var mıdır?

@uzunikibin @uzunikibin birebir aynı durumdayız bende eylülden beri randevu bekliyorum, acil vize randevusuna red aldım hala bekliyorum. Yapabileceğiniz randevu sistemini sürekli kontrol etmek (ankara eylülden beri hiç açılmadı istanbul a bakın o yüzden) başkada beklemekten başka çaremiz yok 😞

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      Lylord
      Lylord

Lylord tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Pandemi devam ederken F-1 vizesi alabilen var mıdır?

@uzunikibin @uzunikibin birebir aynı durumdayız bende eylülden beri randevu bekliyorum, acil vize randevusuna red aldım hala bekliyorum. Yapabileceğiniz randevu sistemini sürekli kontrol etmek (ankara eylülden beri hiç açılmadı istanbul a bakın o yüzden) başkada beklemekten başka çaremiz yok 😞

Lylord
      Lylord
    • RE: (F/M) Öğrenci Vizeleri

@crazycells hocam peki onay alma durumunda hangi pasaporta vize basılır bir bilginiz var mı ?

Lylord
      Lylord

arkadaşlar merhaba. Daha randevu süreme var ve ben bir hata yapıp pasaportumu 1 yıl çıkardım zamanında. Randevu öncesinde pasaportumun süresini uzatmak istiyorum fakat aklıma takılan birkaç şey var. DS-160 formu sırasında şu anki pasaportumun numarasını ve bilgilerini girdim. Yeni pasaport aldığımda muhtemelen numarası farklı olacak. Randevuya bu yeni pasaportla gidersem sorun olur mu? DS-160 formundaki bilgileri editleyebilmem mümkün mü?

Lylord
      Lylord

Arkadaşlar hepinize merhaba, 1 kasımda dil okulum başlıyor ama biz hala randevu alamadık, 30 eylülde Ankara için acil randevu talebinde bulunmuştuk red verdiler o günden beri randevu takip sistemini her saat takip ediyoruz ama hala randevu tarihleri açılmıyor. Bu konu hakkında beklemekten başka bir tavsiyesi olan var mı

Lylord
      Lylord

Arkadaşlar merhaba, abd f1 vizesine başvuracağım pasaportumdaki fotoğraf gözlüklü, vize için gereken fotoğrafları gözlüksüz fotoğraf versem sıkıntı olur mu yoksa yeniden pasaport mu çıkartmam lazım

Lylord
      Lylord