@crazycells teşekkürler efem.
ZOFO tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@crazycells Tabi resmi izin aldım. Yani yıllık iznimi gösteren evrak var elimde. Umarım 7 yıl işe yarar. Randevum yarın. sizi haberdar ederim. Teşekkürler.
ZOFO tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@crazycells Tabi resmi izin aldım. Yani yıllık iznimi gösteren evrak var elimde. Umarım 7 yıl işe yarar. Randevum yarın. sizi haberdar ederim. Teşekkürler.
-
Merhaba arkadaşlar. 7 yıla yakındır kamu personeliyim. izin yazdırdım. evrakları topladım. ama kurum konsolosluğa hitaben dilekçe ya da yazı yazmaya yanaşmıyor. ben de kendim seyahat planımı gösteren bir dilekçe yazdım. Kurumun dilekçe ya da konsolosluğa hitaben bir yazı yazmaması problem olur mu sizce?
-
Merhaba arkadaşlar, 2-3 gün içinde turist vizesi için randevu alacağım. kamu personeliyim. konsolosluk sitesinde istenen belgeler arasında ''başvuru sahibinin bağlı bulunduğu Kurum/Şirket yetkilisi tarafından, Amerika Konsolosluğu’na hitaben İngilizce yazılmış'' dilekçe istiyor. Bu dilekçeyi Türkçe yazsak sizce problem olur mu? teşekkürler.