Merhaba yaklaşık 11 ay sonra Los Angeles'tan giriş yaptım , polis sadece birdahaki sefere 1 seneden fazla kalacaksam re-entry permite ihtiyacım olduğunu ve vatandaşlık için 6 ay dan daha uzun süre Amerika dışında kalmamam gerektiği konusunda tavsiyede bulundu.Pasaporta vb. hiçbiryere uyarı yazmadı. Bilgi vermek istedim.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
C
californiadreaming
@californiadreaming
californiadreaming tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış SüreleriTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
californiadreaming tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış SüreleriTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Acaba girişlerde polisler Amerika dışında kaç ay kaldığımızı görebiliyorlar mı , çıkışta pasaporta mühür vurulmuyor bu konuyu uzun zamandır merak ediyorum

-
Merhaba yaklaşık 11 ay sonra Los Angeles'tan giriş yaptım , polis sadece birdahaki sefere 1 seneden fazla kalacaksam re-entry permite ihtiyacım olduğunu ve vatandaşlık için 6 ay dan daha uzun süre Amerika dışında kalmamam gerektiği konusunda tavsiyede bulundu.Pasaporta vb. hiçbiryere uyarı yazmadı. Bilgi vermek istedim.