@crazycells çok teşekkür ederim. İdari işleminiz bitti vizeniz basılabilir olarak mail aldım. Darısı bekleyenlerin başına 

Fatih Yalçın
@Fatih Yalçın
Fatih Yalçın tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
-
RE: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@fetihy çok teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına

-
@Ecem-Kopuz çok teşekkür ederim 17 haziran da vize görüşmem vardı

Fatih Yalçın tarafından gönderilen son iletiler
-
@Ecem-Kopuz çok teşekkür ederim 17 haziran da vize görüşmem vardı

-
@fetihy çok teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına

-
@crazycells çok teşekkür ederim. İdari işleminiz bitti vizeniz basılabilir olarak mail aldım. Darısı bekleyenlerin başına

-
Merhabalar
Durumuma benzer yeterli bilgi bulamadığım için sizi bu konuda rahatsız ediyorum. ABD f1 vizesine başvurdum vize olumlu geçti ama sarı kağıtla idari işleme alındım. Bir süre refused yazıyordu ama sonra 14 temmuz da Administrative Processing olarak güncellendi bugün tekrar baktım tarih 27 temmuz olarak güncellendi fakat refused yazıyordu bu sefer. Red olduğu anlamına mı geliyor? Mail olarak bilgilendirme yapılmadı henüz