Herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldım ilk başvurumda GC çıktı. Değerli üyeler sorum şu:
Şuan PhD eğitimim devam etmekte 1 yılım kaldı ve maaşsız emekliliği de 2024 te hak ediyorum mümkün
olduğunca geç gitmek istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım? Dosya numaram 4 binlerde
Cumhur Havan
@Cumhur Havan
Cumhur Havan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells çok teşekkür ederim emeğinize sağlık
-
@smartcells çok teşekkür ederim emeğinize sağlık

Cumhur Havan tarafından gönderilen son iletiler
-
@gucarslan bültende cut-off olduğumuzu veya cn aktif olduğunu nasıl öğrenicez ben sistemden girdiğimde ds-260 formlarını gömderdikten sonra hiç bir değişiklik göremedim complated yazıyor.
-
@smartcells çok teşekkür ederim emeğinize sağlık

-
Saygıdeğer Forum üyeleri benim sorum Ds-260 formunda green card adresini doldurmadım ama şuan bi arkadaş buldum onun adresini mülakata giderken verebilir miyim yoksa mail atıp formu açtırmam mı gerekiyor?
-
@crazycells çok teşekkür ederim emeğinize sağlık
-
Herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldım ilk başvurumda GC çıktı. Değerli üyeler sorum şu:
Şuan PhD eğitimim devam etmekte 1 yılım kaldı ve maaşsız emekliliği de 2024 te hak ediyorum mümkün
olduğunca geç gitmek istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım? Dosya numaram 4 binlerde -
merhabalar herkes bu case number ile ilgili numaramız yüksek vs. yorumlar yapmakta bu ne anlama geliyor benim case number: 2022EU00004XXX
iyi mi kötü mü? teşekkürler